چهارشنبه ۹ تیر ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۴
خالق سووشون

سیمین دانشور چنان زیبا، اصولی و مستحکم در عرصه ادبیات داستانی قلم می‌زد که سایه همسری صاحب‌نام و صاحب‌قلم چون جلال آل احمد بر سبک مستقل و جذاب او سنگینی نمی‌کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، پاسداشت یاد و نام بزرگان و مفاخر کشور راهی است برای الگوسازی؛ راهی که کمک می‌‏کند جوانان با زیست علمی و شخصی این عزیزان آشنا شوند و با الگوگیری، راه پُرتلاش و پُرافتخار آن‌ها را ادامه دهند. بنیاد ملی نخبگان از چند سال قبل اقدام به برگزاری مراسم تکریم از نخبگان و مفاخر معاصر ایران‏ زمین در سراسر کشور کرده است که گزارش آن در بولتنی به نام «طواف شمع» و نشریه‌‌ای به نام «هنرنامه» منتشر شده است. بازخوردهای این اتفاق مبارک باعث شد تا خبرگزاری کتاب ایران با همکاری بنیاد ملی نخبگان تصمیم به درج برشی از زندگی شخصی و حرفه‌‏ای این بزرگان زیرِ نام «قاب روایت» کند. این مجموعه به قلم «محسن شاه‌رضایی» نوشته شده و تقدیم به خوانندگان خبرگزاری کتاب ایران می‏‌شود.
 
متن این شماره قاب روایت به شرح زیر است:
با چاپ نخستین مجموعه داستانش، آتش خاموش، عنوان نخستین زن داستان‌نویس ایرانی را از آنِ خود کرد. این کتاب برایش نقش آغاز راه را داشت؛ راهی سخت و طولانی. سال‌ها بعد با چاپ دومین کتابش، شهری چون بهشت، نشان داد که در جهت کمال پیش رفته است، کمالی روزافزون که در رمان سووشون به اوج خود رسید. این رمان خوانندگانی بسیار یافت و به هفده زبان دنیا ترجمه شد.

بانو سیمین دانشور چنان زیبا، اصولی و مستحکم در عرصه ادبیات داستانی قلم می‌زد که سایه همسری صاحب‌نام و صاحب‌قلم چون جلال آل احمد بر سبک مستقل و جذاب او سنگینی نمی‌کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها