وی افزود: قیصر یک چهره ماندگار ملی و بینالمللی است و جهت شناساندن ایشان به نسلهای آینده نیاز به زیر ساختها برای شهرستان و حتی استان دارد.
فرماندار شهرستان گتوند تصریح کرد: ما علاقهمند بودیم این برنامه را در کنار آرامگاه قیصرامینپور برگزار کنیم اما به علت شرایط جوی این امکان فراهم نبود. از مسئولان استانی و کشوری درخصوص مطالبه به حق مردم شهرستان گتوند در حوزه شعر و ادبیات درخواست دارم که در ساخت فرهنگسرای قیصر امینپور در کنار آرامگاه این شاعر به ماکمک کنند. از سوی شهرداری گتوند برای این کار زمینی اختصاص داده شده است و تلاش میکنیم که این اتفاق مهم به وقوع بپیوندند.
در این مراسم حمید بهداروندی دبیر جشنواره ملی شعر در کوچه آفتاب گفت: فراخوان شرکت در جشنواره ملی شعر در کوچه آفتاب مردادماه امسال منتشر شد و بیش از ۱۰۰ اثر از حدود۷۰ شاعر از استانهای خراسان رضوی، گیلان، تهران، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، اردبیل، آذربایجان شرقی، همدان، کرمانشاه، زنجان، قم و اصفهان اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند.
بهداروندی افزود: این جشنواره ملی هرسال همزمان با سالگرد درگذشت قیصر شعر ایران در گتوند باحضور شعرای استانی و کشوری و مسئولان شهرستانی و استانی برگزار میشود.
حجت الاسلام اسماعیل اسدپور امام جمعه گتوند نیز در این جشنواره گفت: قیصر امینپور در بُعدهای مختلف از جمله خداشناسی، عرصه شناخت انبیاء الهی و اوصیای آسمانی و عرصه اجتماعی و جنگ و رزم اشعاری سُرود که این چند بُعدی بودن شخصیت قیصر، نشان از برجستگی شعر و شاعری وی دارد.
اسدپور با بیان اینکه تاریخ شعر و شاعری به بلندای تاریخ انبیاء آسمانی است، تصریح کرد: وقتی در عرصههای سخت و شرایط بسیار حساس زندگینامه انبیاء را دنبال میکنیم، میبینیم که شرایط سخت خودشان را با زبان شعر بیان کردند و اولین پیامبر الهیکه در زندگیاش شعر سُرود، حضرت آدم (ع) بود.
وی افزود: افرادی که در عرصه تاریخ اسلامی از رزم و حرکات جهادی شعر میگویند، این اشخاص، بارقهای از الهامات الهی را در وجود خود جذب کردند.
محمد جوروند مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز در حاشیه این جشنواره عنوان کرد: چهاردهمین سالگرد قیصر امینپور باحضور شاعرانی از اقصی نقاط کشور برگزار شد و خوشبختانه چند سال است همزمان با سالروز وفات قیصر امین پور جشنواره ملی شعر در کوچه آفتاب در گتوند برگزار میشود.
جوروند افزود: حضور مردم، شعرا و مسئولان شهرستان در جشنواره قابل تقدیر است و اهتمام ویژهای در برگزاری این جشنواره وجود دارد و انشاءالله سال به سال بتوانیم جشنواره را پر رونقتر برگزار کنیم.
یادآوری میشود: برگزیدگان این جشنواره متشکل از: «علی سلیمیان» از اصفهان، «میثم زردشتیان» از کرمانشاه، «معصومه قهفرخی» از چهارمحال بختیاری، «مجتبی خرسندی» از قم، «سمانه حاصلی» از شوش «مهران ظهرابزاده»، «اصغر رضایی گماری» و «فاطمه مرادی فرد» هر سه نفر از گتوند، «مجتبی صفدری » از گیلان، «حسن ناصرپور کیانی» از اهواز، «نیلوفر شاطری» از شوشتر، «نرگس جعفری» از بندر امام خمینی و «زینب رحمانی» از اندیمشک بودند. همچنین برپایی نمایشگاه خوشنویسی «در مسیر باد» از برنامههای جنبی این جشنواره بود.
نظر شما