کتاب قصه غیزانیه به قلم جمعی از نویسندگان و مقدمه فریبا حیدرپور همزمان با نمایشگاه مجازی کتاب تهران در اهواز رونمایی شد.
کاشفی افزود: از طریق این فراخوان تعداد زیادی داستان به دست ما رسید که نویسندگان حق تالیفشأن را به تجهیز کتابخانه اختصاص دادند. تعداد آثار رسیده از حجمی که برای داستان وشنام دری در نظر گرفته شده بود، بیشتر شد تا اینکه آقای «سیدآبادی» پیشنهاد کتاب دوم را از خوزستان توسط مروج کتابخوانی خانم «فریبا حیدرپور »دادند و بدین ترتیب کتاب قصه غیزانیه ویژه کتابخانه شهدای غیزانیه منتشر شد.
کاشفی با توضیح اینکه داستان کمک خیرخواهانه جهت تجهیز کتابخانههای مناطق کم برخوردار ادامه دارد، تصریح کرد: فراخوان خیریه میان نویسندهها میچرخد و همچنان قصههای جدیدی به دست ما میرسد. هماکنون سومین مجموعه با عنوان « کوه سرخ » برای خراسان رضوی مراحل انتشار را پشت سر میگذراد.
وی ادامه داد: اگرچه داستان غیزانیه از لحاظ گردآوری دوم بود اما توانست به عنوان اولین مجموعه توسط انتشارات آرون منتشر شود. داستان وشنام دری هنوز منتشر نشده و امید آن میرود که در دهه فجر منتشر شود. در کتاب قصه غیزانیه مخاطب با خرید یک کتاب داستانهایی متعدد از تالیفی، ترجمه ، بازآفرینی و نوقلم را میبیند.
نویسنده «مهمان کوچک» ابرازامیدواری کرد: با جمعیت نویسندگانی که در این نهضت تشکیل شده است امیدواریم بتوانیم هرازگاهی یک داستان را با نام یک منطقه آماده کرده و توسط یکی از ناشران منتشر کنیم .
احمد اکبرپور یکی از نویسندگان قصهی غیزانیه در این نشست گفت: این نهضتی که برای حمایت از کتابخانهها در مناطق کم برخوردار و روستاها از طریق نویسندگان شکل گرفته ، خلاقیت جالبی است که باید به طراحان این نهضت تبریک گفت.
اکبرپور افزود: ایجاد این حلقه خیرخواهانه در عین خلاقیت یک حرکت دو بر سود است به دلیل اینکه منفعت نویسنده نیز در آن دیده شده است. کتاب نویسندگان در برخی از مناطق و روستاهای کشور که دسترسی به کتاب ندارند ،توزیع نمیشود، اما با ادامه این حرکت، کتاب نویسندگان در جای جای کشور دیده خواهدشد.
مولف شب به خیر فرمانده اظهار کرد: نویسندگان نیز از طریق شبکههای مجازی خودشان میتوانند کتابها را تبلیغ کنند اما حمایت ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها با خرید از ناشر در قالب طرحهای حمایتی میتواند راهگشای این مسیر باشد.
نظر شما