وی افزود: شهدا راهشان حق بود و جایگاه رفیعی در نزد خداوند دارند و باید راه، روش، سبک و سیره زندگی آنها و همچنین نگاه عمیقی که به اسلام و فرهنگ عاشورا داشتند را با انواع و اقسام هنر به تصویر بکشیم تا برای آیندگان به یادگار بماند.
زرینجویی فرهنگ عاشورا را سرلوحه زندگی شهدا دانست و افزود: شهدا تأسی از فرهنگ عاشورا به شهادت رسیدند و باید ادامهدهنده راهشان باشیم. بنیاد شهید بهعنوان متولی اصلیِ خانواده شهدا و ایثارگران در بحث خدمات و فرهنگ باید تمام اقداماتش برای تکریم این قشر معزز باشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با تأکید بر اینکه تاریخ دفاع مقدس مانند یک دریای پرتلاطم است گفت: روایتگری، نگارش و ثبت و ضبط خاطرات این دوران از دغدغههای اصلی مقام معظم رهبری و متولیان امور فرهنگی و بنیاد شهید است که باید به نحو احسن انجام گیرد.
وی بیان کرد: دوران دفاع مقدس شاید به ظاهر سخت و پر از رنج و درد بود؛ اما در واقع یک نعمت بزرگ بود. نعمتی که ملت ایران را مستقل کرد. توانستیم با کمترین امکانات روی پای خود بایستیم. با وجود گذشت بیش از سه دهه از دفاع مقدس، باید بتوانیم این تاریخ پر از رمز و راز را به خوبی برای نسل آینده به تصویر بکشیم.
در پایان این مراسم از اسماعیل سپهوند و حجتالسلام مصطفی تیموری بهعنوان نویسنده ایثارگر، رعنا مرادی و فریبا مرادی بهعنوان نویسندگان نوقلم همچنین از سهیمه اسدزاده به عنوان مدیرمسئول انتشارات انتشارات هاویر، فعالی در حوزه ایثار و شهادت و یدالله باقری، مسئول گروه جهادی فعال ایثار و شهادت تجلیل به عمل آمد.
نظر شما