رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان قم عنوان کرد:
ناشران به تاثیر اقتصادی نمایشگاه کتاب 1401 بر صنعت نشر امیدوارند
به گفته رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان قم، برگزاری سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران میتواند بخش عمدهای از دغدغه و چالشهای اقتصادی دو سال اخیر ناشران را کاهش دهد.
خرمی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاهها، مسکنی برای ناشران بود اما از آن محروم شدند، عنوان کرد: به دنبال افزایش قیمت مواد اولیه کتاب ازجمله کاغذ، بار دیگر ناشران با چالشهای زیادی روبهرو شدند؛ بنابراین امیدواریم برگزاری سیوسومین نمایشگاه کتاب تهران، این دغدغهها را کاهش دهد.
وی با اشاره به شرایط حضور ناشران در سیوسومین دوره نمایشگاه کتاب تهران، تاکید کرد: بهتر بود به جای اینکه عناوین چهار سال اخیر، شرط حضور ناشران در نمایشگاه فیزیکی تعیین شود، زمینهای فراهم میشد تا ناشران بیشتری به نمایشگاه بیایند و از مزایای آن برای ایجاد نقدینگی در موسسات انتشاراتی بهره ببرند تا کمک خوبی برای آنها باشد.
خرمی در ادامه با اشاره به آسیب ناشران دینی و مذهبی در دوران کرونا، گفت: برگزاری طرحهای فصلی خرید کتاب برای کتابفروشان البته در این مدت و حمایتهای وزارت ارشاد قابل توجه بود و نمایشگاه مجازی نیز تا حدودی توانست موثر باشد.
وی با بیان اینکه امیدواریم با پایان نمایشگاه حمایتها از ناشران ادامه داشته باشد، عنوان کرد: امید داریم که در سال جاری با اختصاص تسهیلات مالی و اعتباری به ناشران زمینهای برای ایجاد نقدینگی و سرمایه در گردش ناشران اختصاص پیدا کند و جمع گستردهتری از ناشران از این تسهیلات بهرهمند شوند، همچنین خرید کتاب از ناشران بهصورت جدی دنبال شود.
خرمی در ادامه به توقف توزیع کتابهای درسی از سوی کتابفروشان مطابق چند سال اخیر نیز اشاره کرد و گفت: متاسفانه طی دو – سه سال اخیر نسبت به نقش کتابفروشان در صنعت نشر و جامعه و خانواده بیتوجهی شده است. امیدواریم دولت سیزدهم نسبت به این موضوع توجه نشان دهد.
سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران 21 تا 31 اردیبهشت 1401 در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
نظر شما