رئيس پژوهشكده علوم و انديشه سياسي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي، ارائه راهكارهايي براي سياست بحرانزده جهان را از اهداف برگزاري همايش «سياست متعاليه از منظر حكمت متعاليه» در قم عنوان كرد.\
وي افزود: در نوبت صبح همايش كه ويژه عموم طلاب و پژوهشگران است، آيتالله جوادي آملي سخنراني ميكنند و پس از ايشان پنج نفر مقاله خود را ارايه مي كنند.
دبير علمي همايش سياست متعاليه از منظر حكمت متعاليه، گفت: در نوبت عصر همايش كه به صورت تخصصي برگزار ميشود، تعدادي از مقالههاي ارائه شده به همايش در كميسيونهاي تخصصي مورد نقد و بررسي قرار ميگيرد.
وي با اشاره به بحرانزدگي سياست جهاني، تاكيد كرد: ما با برگزاري اين همايش قصد داريم براي سياست بحرانزده جهان، راهكار ارائه دهيم.
حجتالاسلام لكزايي با بيان اين كه سياست جهان بسيار بيمار است، خاطر نشان كرد: بروز حوادثي چون حادثه غزه به علت بيمار بودن سياست جهان است.
وي با بيان اين كه پيروزي انقلاب اسلامي و بيداري جهان اسلام از نتايج و دستاوردهاي سياست متعاليه است، متذكر شد: اميدواريم در گام بعدي، سياست متعاليه در جهان گسترش يافته و شاهد مغلوبشدن سياستهاي ماكياوليستي باشيم.
دبير علمي همايش «سياست متعاليه از منظر حكمت متعاليه»، نقد و بررسی دنیاگرایی حاکم بر فلسفههای سیاسی موجود از منظر حکمت سیاسی را از اهداف برپايي اين همايش دانست و اظهار داشت: توليد مفاهیم سياسي با رويكردي اسلامي، مشاركت در توليد دانش سياسي با رويكرد اسلامي و بومي، تبيين فلسفه سياسي انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی براي جهانيان، فراهمساختن زمينههاي نظري براي حل معضلات انديشهاي در حوزه اندیشه سیاسی در جمهوری اسلامی و جهان اسلام، توانمندسازي و تبيين تواناييهاي فلسفه اسلامي در حوزه سياست و اجتماع از ديگر اهداف برگزاري اين همايشاند.
آيتالله جوادي آملي، از سخنرانان اين همايش، داراي تأليفاتي چون کتاب فلسفه صدرا، مجموعه سه جلدي عين نضاخ و مجموعههاي تسنيم، معاد در قرآن، قرآن در قرآن، مبادي اخلاق در قرآن و ... است.
نظر شما