یکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ به بابل سفر کرد

یاسراحمد‌وند، برای حضور در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب به بابل سفر و علاوه‌بر دیدار با امام‌جمعه این شهر از کتابخانه آیت‌الله روحانی بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، یاسراحمد‌وند، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برای حضور در آیین اختتامیه هشتمین دوره جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب به شهرستان بابل استان مازندران سفر کرده است.

در این سفر اسماعیل جانعلی‌پور، مدیر‌کل دفتر مجامع و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد‌حسین ظریفیان، مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی، علی‌اکبر ابراهیمی، مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی رمضانی، مدیر‌عامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، یاسر‌احمد‌وند، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را همراهی می‌کنند.
 
احمد‌وند در ابتدای ورود به استان با حضور در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بابل با عیسی محمدی فیروزجایی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بابل، دیدار و گفت‌وگو کرد.   
 
عیسی محمدی فیروزجایی، در این دیدار گفت: 32 ناشر، هشت کتاب‌‌فروشی و 56 خبرنگار در بابل فعالیت دارند. اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با 11 نیروی انسانی به  600 هزار نفر خدمات می‌دهند.     
 
وی به گنجینه خبری و اطلاعاتی محمد‌صالح طبری، روزنامه‌نگار پیشکسوت بابلی اشاره کرد و افزود: صمد صالح‌طبری که فعالیت رسانه‌ای خود را پیش از انقلاب آغاز کرده است، گنجیه ارزشمند خبری از تاریخ انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی در اختیار دارد. حفظ این گنجینه ارزشمند ضروری است؛ بنابراین پیشنهاد می‌کنیم این منابع خبری ارزشمند دیجیتال شود.     
 
در ادامه سفر، احمد‌وند و هیات همراه از حوزه علمیه بابل و امام جمعه موقت این شهر حجت‌الاسلام مجتبی روحانی، دیدار کردند.

حجت‌الاسلام روحانی در این دیدار برگزاری اختتامیه و انتخاب روستای فرهنگی را اقدام  مبارکی دانست و ابراز امید‌واری کرد این فعالیت‌ها تداوم داشته باشد.
 
وی به «درویش خیل مرزون آباد» روستای برگزیده هشتمین دوره جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب اشاره و بیان کرد: «درویش خیل مرزون آباد» از‌جمله فعال‌ترین روستا‌های منطقه در حوزه برنامه‌های کتاب‌محور و رویداد‌های مذهبی است.         
  
احمد‌وند نیز با اشاره به پیشینه مذهبی مازندران گفت: مازندران خطه علمای بزرگ و مردمی است که منشاء خیر و برکت استان بوده.

در ادامه حجت‌الاسلام مجتبی روحانی به کتابخانه حوزه علمیه اشاره کرد و گفت: این منطقه کتابخانه بزرگی نداشت؛ بنابراین حاج شیخ هادی روحانی نماینده ولی فقیه تصمیم گرفتند، کتابخانه عمومی تاسیس کنند. این کتابخانه با 15 نیرو‌ی انسانی و 5 هزار نسخه کتاب همچنین منابع غنی که برخی قدمتی 300 ساله دارد، زیرنظر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور فعالیت می‌‌کند.
 
در پایان این دیدار و گفت‌و‌گو احمد‌وند و هیات همراه از کتابخانه آیت‌الله روحانی  بازدید کردند و با حضور برمزار حضرت حاج شیخ هادی روحانی فاتحه قرائت کردند.
 
آیین اختتامیه جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب در هشتمین دوره و نخستین‌بار با حضور مقامات فرهنگی در روستا‌های منتخب برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها