اشرف پهلوانی قمی، نویسنده کتاب «سپیددار» هدف از نوشتن این کتاب را به تصویر کشیدن زحمتهای کادر درمان برشمرد.
وی ادامه داد: کتاب «سپیدار» سرگذشت دختر جوانی است که رؤیای خدمت به بندگان خدا، در لباس سفید پزشکی را دارد. پس از مدتی خیلی غیرمنتظره، وارد حوزه علمیه میشود و تازه آن زمان، طعم واقعی آرامش را میچشد. درست در همین زمان اطلاعیه استخدام دانشگاه علوم پزشکی منتشر میشود و به اصرار پدر با وجود عدم تمایل و آمادگی، ثبتنام میکند و قبول میشود. رویارویی با محیط کار بسیار متفاوت و پُراسترس، قصههای جدیدی را در زندگی زن رقم میزند. تجربههایی که برای هرکس خصوصا دانشجویان مامایی میتواند راهگشا و پندآموز باشد.
این نویسنده هدف از نوشتن این کتاب را به تصویر کشیدن زحمتهای کادر درمان برشمرد و یادآور شد: در این کتاب قصه کسانی که از حق مسلم خود و خانوادهشان میگذرند تا انسانی را که حتی نزدیکانش از ترس جان، از او فرار میکنند، نجات دهد، روایت میشود. قصه فداکاری و ازجان گذشتگی کادر درمان که هیچ کس حتی مسئولین همان بخش و بیمارستان درک نمیکنند. قصه شادی و غمی که کادر درمان همراه با بیمار و خانوادهاش تجربه میکنند و تا به حال در هیچ کتابی نوشته نشده است.
پهلوانی قمی به دغدغه اصلیاش هم اشاره کرد و گفت: دغدغهام بحث روز جامعه است؛ چیزی که حضرت آقا هم بارها آن را امری واجب و ضرورت اصلی جامعه امروز معرفی کردهاند؛ جمعیت و فرزندآوری. در این کتاب سعی شده با ترسیم عاشقانههای مادرانه، حس زیبای مادربودن را در زنانی که به بهانه کار و درس و فعالیتهای اجتماعی، این موهبت را از خود دریغ داشتهاند بیدار سازد. این کتاب سرگذشت واقعی زنی است که توانسته است در کنار وظایف اجتماعی از عهده وظایف مادری و همسری و فرزندی نیز به خوبی برآید.
نویسنده کتاب «سپیددار» درباره علت نامگذاری کتاب بیان کرد: سپیدار مظهر راستقامتی و ایستادگی است، خصوصیتی که مدافعان سلامت در دوران کرونا به خوبی آن را به نمایش گذاشتند. همچنین رنگهای سبز و سفید برگ درخت سپیدار میتواند نشانهای از لباس خدمت سبز و سفید کارشناسان مامایی در محل خدمت بیمارستان باشد.
نظر شما