وی ادامه داد: تلاش داشتهام اتفاقاتی که در طول نیم قرن تجربه آموزشی و حضور در عرصههای مختلف تعلیم و تربیت با آنها برخورد کردهام، را از زبان قهرمانان رمان بیان کنم و مباحث و مسایل مبتلابه جامعه را در قالب این اثر در آورم.
این ناشر ایلامی ادامه داد: کلبهای در غبار،حاصل تجربیات نویسنده با تخیلات اوست و اتفاقات و حوادث رمان با اندکی تداخل تخیل، واقعی است.
گوهری درخصوص جامعه هدف و مخاطب رمانش گفت: کتابها و آثار من و این رمان معمولاً مخاطبان خاصی ندارند. همه افرادی که به اشکال مختلف به دنبال موفقیت هستند، میتوانند مخاطب این کتاب باشند. به بیانی دیگر هر کس که به دنبال موفقیت است میتواند مخاطب این کتاب باشد.
وی تصریح کرد: هرگز به دنبال پیداکردن مخاطب برای کتابهایم نبودهام. وظیفه خود را مکتوب کردن و انتشار یافتههایم میدانم.
گوهری با اشاره به اهمیت پیام و اندیشه در آثار ادبی گفت: در این کتاب به مسئله خیانت به عنوان یک واقعیت اجتماعی پرداخته شده است. موضوع دیگر آنکه در درون انسانها، همیشه دو نیروی خیر و شر وجود داشته است. بدترین انسانها و خیانتکارترین افراد نیز تمایل دارند تا در مقاطعی خاص، به دیگران کمک کنند. در این اثر، تلاش داشتهام که نشان دهم که باید به افراد کمک کرد تا به تقویت نکات مثبت رفتاری خود بپردازند.
نویسنده کتاب نیکنامان با اشاره به عنصر شخصیتپردازی در این رمان و شخصیتهای اصلی و فرعی کتاب گفت: ایده من در ابتدای نگارش، یک داستان پلیسی بود. در ادامه با درهم آمیختن اشخاص و حوادث به نتایج جالبی رسیدم. از آنجا که اغلب آثار مؤثر در ارتباط با مسائل معنوی و روانشناسیِ موفقیت، بر پایه تجارب شخصی است، در ادامه مسیر نگارش رمان را بر این پایه تغییر دادم و نگارش را پیش بردم.
گوهری ادامه داد: نگارش اولیه رمان، در اردیبهشت 1400 به پایان رسید و تا پایان آخرین ویرایش و تغییرات، حدود 21 ماه طول کشید. در این مدت بارها موضوع، شخصیت ها، فضا و گفتگوهای میان افراد تغییرکرد و سرانجام به کتاب حاضر تبدیل و سپس منتشر شد.
به گزارش ایبنا، رمان کلبهای در غبار، دهمین اثر یوسف گوهری نویسنده و ناشر ایلامی است که نشر چامهسرا به تازگی آن را در 25 فصل و 168 صفحه در 1000 جلد منتشر کرده است.
نظر شما