دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۱
رسالت جایزه فلسطین احیای نام این کشور است/ قلم انعکاس‌دهنده مظلومیت مردمان سرزمین‌های اشغالی

محسن پرویز، عضو شورای سیاستگذاری جایزه جهانی فلسطین با تأکید بر این که نویسندگان وظیفه‌ای مضاعف دارند که با قلم خود انعکاس‌دهنده مظلومیت و حق‌طلبی مردم فلسطین باشند، تصریح کرد: رسالت جایزه جهانی فلسطین، زنده‌ نگه‌ داشتن و احیای نام سرزمین‌های اشغالی است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، محسن پرویز، عضو شورای سیاست‌گذاری دومین جایزه جهانی فلسطین درباره این رویداد و اهداف برگزاری آن با بیان آنکه این جایزه جهانی قبل‌ از بروز کرونا و در سال ۱۳۹۸ پایه‌ریزی شد، گفت: تعدادی از نویسندگان ایران به همراه ۱۰ کشور دیگر مانند لبنان، سوریه، پاکستان، اندونزی و... با معرفی افراد شاخص از حوزه‌های مختلف ادبی جمع شدند و هیئت علمی و شورای سیاست‌گذاری این رخداد تشکیل شد.

وی ادامه داد: خروجی این شد که جایزه جهانی فلسطین پایه‌ریزی شود و هر سال در یکی از کشورهای عضو، این جایزه به اثر برگزیده در حوزه داستان (داستان کوتاه یا داستان بلند) ارائه شود.

پرویز خاطرنشان کرد: برخی از دوستان اصرار داشتند تا بخش شعر نیز به این جایزه افزوده شود که اعضای شورای سیاست‌گذاری در دوره اول این رخداد به نتیجه برای افزوده شدن بخش شعر نرسیدند؛ اما درنهایت در آبان سال گذشته بعد از پشت سر گذاشتن دوران کرونا که وقفه در برگزاری این رخداد انداخت؛ در لبنان شاهد برگزاری مراسم اختتامیه نخستین جایزه جهانی فلسطین بودیم و برگزیدگانی از کشورهای لبنان، سوریه و ایران در نخستین دوره این رویداد به‌عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند.

عضو انجمن قلم ایران تصریح کرد: در نخستین دوره این جایزه جهانی، کلیه آثاری که در مورد فلسطین در حوزه داستان کوتاه و یا بلند به رشته تحریر درآمده بود مورد بررسی قرار گرفت و کمیته بین‌المللی داوران این رخداد که اعضایش نویسندگانی از کشورهای مختلف بودند بعد از جمع‌آوری آثار مختلفی که در جهان به چاپ و نشر رسیده بود و برگزاری جلسات دقیق و مفصل آثار برگزیده را برای اختتامیه اولین دوره این رویداد انتخاب کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها