شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۲
فقط شهادت برازنده‌اش بود

کتاب «جامانده در سهیل» روایت زندگی فاطمه خدری همسر سردار شهید محمدجعفر سعیدی است که به قلم کبری خدابخش دهقی از سوی انتشارات حماسه یاران منتشر و راهی بازار نشر شده است.

به گزارش ‌خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، امروز سالروز ولادت شهیدی است که انسان وارسته بود، اگر بخواهیم در یک جمله او را تعریف کنیم، او كسى بود كه فقط شهادت برازنده‌اش بود. او معيارهاى یک فرد متدين را در سطحى عالى دارا بود و نماز را كه ستون دين و ديندارى قلمدادگرديده و معيار و شاخصى است، براى تدين افراد، با اخلاص تمام، صبروحوصله، آرامش، طمأنينه و در اول وقت اقامه می‌كرد.

سردار شهید «محمدجعفر سعیدی» سوم تیرماه ۱۳۳۴ در روستای «احشام قایدها» از توابع شهرستان دشتی استان بوشهر چشم به جهان گشود و ۴ دی‌ماه ۱۳۶۵ در محور عملیاتی کربلای۴ جزیره سهیل عراق به درجه رفیع شهادت رسید.

کتاب «جامانده در سهیل» روایت زندگی فاطمه خدری همسر سردار شهید محمدجعفر سعیدی است که به قلم کبری خدابخش دهقی از سوی انتشارات حماسه یاران منتشر و راهی بازار نشر شده است.

در این کتاب زنی را می‌بینید که پا په پای دل شریکش از انقلاب به جنگ می‌رسد. بار زندگی در غربت و تنهایی را به دوش می‌کشد. مادرانه فرزندانش را می‌پرواند و با نبودن‌های همسرش می‌سازد تا او یار و یاور جبهه‌های جنگ باشد.

امروز سالروز ولادت شهیدی است که انسان وارسته بود، اگر بخواهیم در یک جمله او را تعریف کنیم، او كسى بودكه فقط شهادت برازنده‌اش بود. او معيارهاى یک فرد متدين را در سطحى عالى دارا بود و نماز را كه ستون دين و ديندارى قلمداد شده و معيار و شاخصى است، براى تدين افراد، با اخلاص تمام، صبروحوصله، آرامش، تمأنينه و در اول وقت اقامه می‌كردند.

شهید سعیدی از شهدای شاخص استان بوشهر است که سال ۱۳۳۴ در روستای احشام قایدها از توابع شهرستان دشتی استان بوشهر به دنیا آمد.

از مسئولیت‌های او می‌توان به جانشینی فرمانده سپاه گناوه، فرماندهی سپاه بندر ریگ، سرپرست و جانشینی فرمانده سپاه جزیره خارگ، جانشین سپاه و فرمانده بسیج شهرستان دشتی و…اشاره کرد.


کتاب «جامانده در سهیل» در ۲۲۴ صفحه و ۱۷ فصل از سوی انتشارات حماسه یاران عرضه شده است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:
«یکی دو ماه از رفتنش در کمیته می گذشت. کشور تازه انقلاب بزرگی را از سر گذرانده بود و نیاز به آرامش داشت. هر لحظه در این مدت، اتفاقات رنگارنگ و جدیدی می‌افتاد. هر روز یک گوشه ای انفجار یا خراب کاری رخ می‌داد. منافقان، هر روز در نقطه‌ای، خودی نشان می‌دادند و می‌خواستند رنگ آرامش را از زندگی مردم پاک کنند. خراب‌کارها زیاد شده بودند.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها