چهارشنبه ۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۶
شناخت شاعران بومی  اولین قدم در راه شناخت شعر است

آذربایجان‌غربی-رئیس محفل ادبی استاد شهریار شهرستان میاندوآب با اشاره به اینکه شناخت شاعران بومی، اولین قدم در راه شناخت شعر است، افزود: مفتون امینی از شعرای پرکار دوران معاصر به شمار می‌رود که بیش از 70 سال از عمر خود را صرف شعر و ادبیات کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در میاندوآب، عوض احمدی صبح چهارشنبه در اولین جلسه از سلسله نشست‌های ادبی «آشنایی با شاعران بومی» با محوریت مفتون امینی با هدف شناخت شاعران، نویسندگان و ادیبان بومی منطقه که به‌ همت محفل ادبی زرینه شهرستان میاندوآب، با تاکید بر اینکه شناخت شاعران بومی، اولین قدم در راه شناخت شعر است، گفت: مفتون امینی از شعرای پرکار دوران معاصر است که بیش از 70 سال از عمر خود را صرف شعر و ادبیات کرده است.

وی افزود: اولین شعر او بنام «دریاچه» به سبک نئوکلاسیک در دهه 30 شمسی چاپ شد.

جمشید داس‌زرین، استاد دانشگاه و شاعر نیز با اشاره به اینکه شعرای معاصر بیشتر پیرو سبک‌های ادبی نوین هستند تا پایبندی به سبک‌های کهن، افزود: یدالله مفتون امینی، متولد شاهین‌دژ و از شاعران برجسته در سبک شعر بی‌وزن و قالب‌های نوپردازانه است.

وی افزود: امینی دوستی نزدیکی با رهی معیری و استاد شهریار داشت و در شاعری بی‌تاثیر از آنها نبوده است.

داس‌زرین ادامه داد: او برخلاف شعرای هم عصر خود، از سیاست فاصله گرفته بود و معتقد بود سیاست کار شاعر نیست و رسالت نهایی شاعر ترویج انسانیت و نوازش روح انسان آزاده است.

به گزارش ایبنا؛  مجموعه‌های شعر «دریاچه»، «کولاک»، «انارستان»، «عاشیقلی کروان»، «فصل پنهان»، «یک تاکستان احتمال»، «سپیدخوانی روز»، «عصرانه در باغ رصدخانه»، «شب ۱۰۰۲»، «من و خزان و تو»، «اکنون‌های دور»، «نهنگ یا موج»، «از پرسه خیال در اطراف وقت سبز»، «جشن واژه‌ها و حس‌ها و حال‌ها»، «طلایی/ خاکستری/ رگبار»، «گزینه اشعار»، «آجی چای»، «مستقیم تا نرسیده به صبح» از جمله آثار منتشرشده این شاعر هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها