البرز- در نشست هم اندیشی با موضوع پایتخت کتاب که با حضور استاندار البرز برگزار شد، برنامههای دستیابی به عنوان پایتختی کتاب ایران تشریح و تاکید شد که با اقدامات صورت گرفت، کرج گامهای بلندی برای این عنوان برداشته است.
مجتبی عبدالهی ادامه داد: باید برای افزایش زمان مطالعه، فرهنگسازی و برنامهریزی دقیقی را داشته باشیم.
استاندار البرز گفت: افرادی که با کتاب و کتابخوانی عجین هستند، جایگاه اجتماعی و فرهنگی بهتری را در جامعه دارند و با ذهنی آگاه از آسیبهای اجتماعی و تهاجمهای فرهنگی، فاصله بیشتری می گیرند.
عبدالهی افزود: بر این اساس با راهاندازی شورای سیاستگذاری کرج به عنوان پایتخت کتاب با شعار «می دانیم، می خوانیم» وارد عمل شدیم.
اردشیر آل عوض مشاور فرهنگی استاندار البرز نیز در ادامه گفت: بر این باور هستیم که در حوزه کتاب و کتابخوانی یک نقیصه تربیتی به ویژه در بخش کودکان و نوجوانان وجود دارد که باید اصلاح شود تا بتوانیم سرانه مطالعه را افزایش دهیم.
وی افزود: کتابخوانی یک مهارت است که باید به کودکان و نوجوانان از سنین پایه آموخت تا این فرهنگ در جامعه بدرستی نهادینه شود.
آل عوض گفت: از آذر ماه سال ۱۴۰۱ که موضوع کرج به عنوان پایتخت کتاب مطرح شد، حمایتهای بی دریغ استاندار البرز، انگیزه بخش بود و دستگاههای مختلف را پای کار آورد.
وی افزود: اکنون تا رسیدن به پایتخت کتاب یک گام فاصله داریم که با راهاندازی شورای سیاستگذاری، درصدد نیل به هدف هستیم.
مشاور فرهنگی استاندار البرز گفت: اکنون که کرج به عنوان شهر دوستدار کتاب منتخب شده و دست اندرکاران آن و مردم نجیب استان موفق به دریافت لوح تقدیر و تندیس از سوی وزرای کشور و فرهنگ و ارشاد اسلامی شدند، گامی بلند به سوی پایتختی کتاب برداشتیم.
در این جلسه فرماندار ویژه کرج، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مجری طرح کرج پایتخت کتاب ایران، نماینده حوزه هنری و دیگر مسئولان استان و اعضای شورای سیاستگذاری حضور داشتند.
نظر شما