ريیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن با اشاره به فعاليتهاي نرمافزاري و اهداف اين مركز در سال جديد، از راهاندازی صفحات تخصصی پایگاه قرآن خبر داد./
وي درباره ويژگيهاي اين برنامه افزود: بخش قرآن این نرمافزار دربر دارنده امکاناتی چون تجزیه آیات، جستوجوی پیشرفته و معرفی سورههاست.
ريیس بزرگترین مرکز قرآنپژوهی کشور با تشریح اقدامات انجام شده در زمینه فناوری اطلاعات در پایگاه معارف قرآن گفت: برای نخستينبار در میان پایگاههای اسلامی، پایگاه معارف قرآن موفق شد شناسايی جدیدترین کتابها و مقالات قرآنی منتشر شده را در دستور کار خود قرار دهد و در فاصله کوتاهی از انتشار مقاله، متن کامل آن را در فضای مجازی منتشر كند.
وی ارائه متن کامل بزرگترین فرهنگ موضوعی جهان اسلام، متن دايرهالمعارف بزرگ قرآن کریم و متن فرهنگ موضوعی 20 دوره تفسیر شیعه و سنی به صورت نرمافزار را از دیگر اقدامات پایگاه معارف قرآن برشمرد.
ريیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن از راهاندازی صفحات تخصصی پایگاه قرآن خبر داد و گفت: در ماههای پایانی سال نوآوری و شکوفايی، با راهاندازی صفحات تخصصی، گام دیگری در ارايه خدمات نوین به قرآنپژوهان برداشته شد كه از آن جمله میتوان به بانک مقالات قرآنی با دو هزار مقاله، پایگاه تخصصی ترجمه قرآن، پایگاه پرسمان قرآنی، پایگاه فصلنامه پژوهشی قرآنی، کتابخانه تخصصی معارف قرآن با ارائه مشخصات کتابشناسی20 هزار عنوان کتاب قرآنی و امکان جستوجوی موضوع و نویسنده اشاره كرد.
حجت الاسلام والمسلمین یوسفیمقدم درباره استمرار نوآوریهای پایگاه معارف قرآنی در سال 88 اظهار داشت: در سال 1388 چندین صفحه تخصصی دیگر به پایگاه معارف افزوده خواهد شد كه از جمله آنها ميتوان از پایگاه تخصصی تفسیر قرآن، پایگاه موضوعی معارف قرآن، بانک جامع منابع قرآنپژوهی، فهرست راهنمای تخصصی پایگاههای قرآنی جهان اسلام، صفحه تخصصی قرآنپژوهان و نشریه الکترونیکی معارف قرآن ياد كرد.
مرکز فرهنگ و معارف قرآن، بزرگترین مرکز قرآنپژوهی کشور است که در زمینههای گوناگون تفسیر قرآن، ترجمه قرآن، علوم قرآنی و دانشنامههای قرآنی، تاکنون آثار ارزندهاي ارائه كرده و در چند سال اخیر با راهاندازی مدیریت پژوهشهای رسانهای، در عرصه فناوری اطلاعات قرآنی نیز گامهای بلندی را برداشته است.
نظر شما