به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) و به نقل از روابط عمومي مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد، مدير اين مجموعه افزود: سعدآباد به دليل تعدد و تنوع آثار و اشياي فرهنگي و شاخصهاي معماري تاريخ معاصر ايران در کنار طبيعتي کم نظير ويژگيهاي يک مرکز پژوهشي و آموزشي را داراست.
عشرت شايق ارتقاي سطح معلومات و مهارتهاي شغلي کارکنان، افزايش توانايي حرفهاي کارکنان در انجام وظايف پژوهشي، افزايش قابليت انعطاف در کارکنان نسبت به روشهاي نوين، استفاده از امکانات روز در حوزه پژوهش، آشنايي با دانش روز و استانداردهاي تدوين طرحهاي پژوهشي، روش تحقيق و مقالهنويسي از جمله اهداف تشکيل کارگاه آموزشي روش تحقيق به شمار ميآيد.
وي با اشاره به محتواي دوره آموزشي افزود: در اين کارگاه کارکنان در زمينه چگونگي تدوين طرحهاي پژوهشي، روش تحقيق و مقالهنويسي آموزش ميبينند و پژوهشها و گزارشهاي آنان تدوين و پس از آن گردآوري خواهد شد.
مدير مجموعه سعدآباد با تأکيد بر ارزشمند بودن محورهاي برگزاري کارگاه آموزشي خاطرنشان کرد: ارايه تعاريف جايگاه و انواع روشهاي تحقيق در حوزه ميراث فرهنگي، انواع روشهاي جمعآوري اطلاعات در حوزه ميراث فرهنگي، روند نگارش، تنظيم مقالات علمي و پژوهشي، همچنين سايتها، پايگاههاي اطلاعرساني و جستوجوي مرتبط با ميراث فرهنگي و هنر از محورهاي برگزاري اين دوره خواهد بود.
شايق چگونگي تدوين طرحهاي پژوهشي، روش تحقيق و مقالهنويسي را از جمله محتواي برنامههاي آموزشي اين دوره خواند اضافه کرد: شيوه ارايه محتوايي به صورت نظري و عملي بوده و کارکنان مجموعه در بخش مقالهنويسي با شيوههاي نگارش مقاله و قسمتهاي تشکيل دهنده آن و نيز منابعنويسي آشنا ميشوند.
شنبه ۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۷
نظر شما