رضا دستجردی در گفتو گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به بازگشایی مجدد کتابخانه «زن و خانواده» بعد از چند ماه وقفه به دلیل نبود کتابدار عنوان کرد: این کتابخانه بهتازگی فعالیت خود را مجدد آغاز کرده است. کتابخانه پژوهشکده زن و خانواده، بهمناسبت هفته پژوهش، از ۲۵ تا ۲۹ آذرماه، به عضوگیری رایگان اقدام میکند. این کتابخانه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید عضویت کتابخانه را تا پایان فصل پاییز برای طلاب، استادان، پژوهشگران و دانشجویان رایگان کرده است.همچنین همزمان با سی و یکمین دوره هفته کتاب که از ۲۳ تا ۳۰ آبانماه برگزار شد، عضویت در کتابخانه تخصصی زن و خانواده بهصورت رایگان بود.
وی با بیان اینکه کتابخانه تخصصی زن و خانواده که وابسته به مدیریت حوزههای علمیه خواهران است یکی از جامعترین و تخصصیترین کتابخانههای این حوزه در تهران است، اظهار کرد: کتابخانه پژوهشکده زن و خانواده به عنوان یکی از غنیترین کتابخانههای تخصصی حوزه زنان و خانواده در کشور و جامعترین کتابخانه تخصصی این حوزه در تهران است که با هدف تأمین منابع علمی محققان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه زن و خانواده به تهیه این منابع تخصصی برای کاربران اقدام کرده است.
کتابدار کتابخانه تخصصی زن و خانواده با بیان اینکه کتابخانه تخصصی زن و خانواده سال ۱۳۸۹ تأسیس شده است، اظهار کرد: این کتابخانه دارای ۱۱ هزار عنوان کتاب است و بهصورت قفسهباز اداره میشود. کتابخانه تخصصی زن و خانواده علاوه بر منابع فارسی، منابع انگلیسی و عربی نیز دارد؛ همچنین این کتابخانه امکان دسترسی به اینترنت و جستجو در منابع کتابخانهای را برای کاربران خود فراهم کرده است. کتابخانه زن و خانواده همچنین امکان بهرهمندی از بانک اطلاعات علمی از طریق پرتال پژوهشکده زن و خانواده و استفاده رایگان از مقالات و پایاننامههای بهروز حوزه زن و خانواده و نسخهی الکترونیک کتابهای انگلیسی حوزه علوم انسانی و.. را برای فعالان علمی و فرهنگی حوزه تخصصی زن و خانواده فراهم کرده است.
دستجردی درباره بخشهای مختلف کتابخانه بیان کرد: این کتابخانه دارای بخشهای مخزن کتاب فارسی و مخزن آثار عربی و انگلیسی، سالن مطالعه و بخش پایاننامه و مجلات علمی و تخصصی است و هر روز از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷ صبح تا ۱۵ عصر فعالیت دارد. این کتابخانه در تهران، بلوار کشاورز، خیابان حجتدوست، شماره ۵۶ قرار دارد و پژوهشگران و علاقهمندان میتوانند با مراجعه به وبسایت این کتابخانه به نشانی lib.wrc.ir و تلفن تماس ۸۸۹۸۳۹۴۴ نسبت به ثبتنام و درخواست عضویت در این کتابخانه اقدام کنند.
وی با بیان اینکه این کتابخانه، همهساله در مناسبتهای فرهنگی مختلف، کتابهای تخصصی حوزه زن و خانواده را خریداری کرده و در صورت نیاز مخاطبان به منابعی خاص، برای تأمین آن نیز اقدام میکند، عنوانکرد: این کتابخانه علاوه بر ارائه خدمات کتابخانهای، برنامههای جنبی نیز در حوزهی زن و خانواده برگزار میکند، که از آن جمله میتوان به گردهماییهای علمی و مناظره، تشکیل حلقههای علمی و مطالعاتی، نشستهای هماندیشی و میزگرد، و عصر کتاب با معرفی و نقد آثار علمی اشاره کرد.
نظر شما