به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در مراسم رونمایی از برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی در استان تهران اظهار کرد: برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی در استان تهران با ۵ اولویت و ۱۶۷ پروژه تدوین شده است.
وی با بیان اینکه سند مهندسی فرهنگی یک سند راهبردی است ادامه داد: در برشهای استانی این سند رویکرد عملیاتی مطرح است، اقدامات استانی و دستگاههای همکاری در آن تعیین میشود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره چگونگی عملیاتی شدن برشهای استانی سند مهندسی کشور متذکر شد: برای اینکه این هدف محقق شود در گام نخست باید شورای فرهنگ عمومی استان از شورایی بودن به قرارگاهی بودن تغییر رویکرد دهد؛ چراکه قرارگاه با تدبیر و برنامهریزی برای عملیاتیسازی مسائل ایجاد میشود و برنامه زمانبندی اجرایی دارد. با این رویکرد میتوان بررسیهای لازم را از روند اجرا صورت داد و نواقص احتمالی را برطرف کرد.
وی ادامه داد: باید برای ۱۶۷ پروژه درنظر گرفته شده در برش استانی برنامههای کمّی در نظر گرفته شود؛ چراکه اینگونه اجرای برنامهها را میتوان اندازهگیری کرد.
به گزارش ایبنا؛ به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، استاد خسروپناه با اشاره به ۱۶ شهرستان استان تهران بیان کرد: برای هریک از شهرستانها باید برنامه و پروژه خاص تعریف شود چراکه اولویتهای هر شهرستان متفاوت است.
نظر شما