چهارشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۲
فراخوان پروژه چهارفصل تئاتر ایران منتشر شد

دفتر مطالعات و پژوهش‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، از همه علاقه‌مندان نمایشنامه‌نویسی دعوت کرد، ایده‌های موجز خود را تا ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳، برای شرکت در سیزدهمین دوره پروژه چهار فصل تئاتر ایران با عنوان «آفریننده‌ی ریشه‌ها؛ تبلور فرهنگ عامه در تئاتر» ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ فراخوان سیزدهمین دوره پروژه ملی جامع آموزش نمایشنامه‌نویسی چهارفصل تئاتر ایران از طرف دفتر مطالعات و پژوهش‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری با عنوان «آفریننده‌ی ریشه‌ها؛ تبلور فرهنگ عامه در تئاتر» منتشر شد.

در متن این فراخوان چنین آمده است:

«فرهنگ عوام در کشور صاحب فرهنگ و سنت خیزِ ایران، همواره آبشخور آثار اصیل چشمگیری در حوزه‌ی تئاتر و سینما و البته ادبیات این سرزمین بوده و خواهد ماند. هنوز بر این باوریم که تبلور جلوه‌های متنوع و فرهنگ‌عامه در جهان تئاتر و توجه به قابلیت‌های نمایشی آن‌ها در دل نمایشنامه‌نویسی معاصر ما جای خالیِ بسیاری از عناصر دیگر را پر خواهد کرد و جلوه‌اش جلوه‌ای پویا و پرتلالو خواهد بود.

در سیزدهمین گام از نوشکفتنِ پروژه‌ی جامع ملی آموزش درام‌نویسی به علاقه‌مندان خارج از پایتخت، بر آن شدیم تا عاشقانه و خالصانه از دست‌هایی که توان قلم گرفتن و نوشتن بر صفحه‌ی صحنه را دارند، بخواهیم که این بار درنگشان را در تداوم و پیوستگی با فصل پیشین، روی شناسایی وجوه نمایشی این عناصر با توجه به اقلیم و زیست‌بوم خود صاحب‌قلم و راه دادن آنها به ساختار و ساختمان اثر، قرار دهند.

پس، بدین‌وسیله از تمام یاران و همفکران علاقه‌مندان به نمایشنامه‌نویسی و حضور در فرآیند این پروژه دعوت می‌کنیم که ایده‌های مختصر خود را (تا سقف یک صفحه) تا ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به دبیرخانه‌ی دائمی این پروژه یعنی دفتر مطالعات و پژوهش‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه‌ی هنری از طریق نشانی الکترونیک ۴fasl.drama@gmail.com ارسال کنند تا پس از تأیید اعضای هیئت‌علمی فصل، نگارش نسخه‌های کامل شده‌ی اولیه‌شان را آغاز کنند تا گام‌های بعدی یعنی کارگاه و اصلاح و بازنویسی و سر آخر چاپ و درنتیجه، ارائه و نشرش در سرتاسر ایران را تجربه کنند.

باشد که جان و تن و ذهن و روان ایران و ایرانی و باورها و اندیشه‌هایشان همواره با تمام ریشه‌های ملی، دینی، تاریخی و مذهبی‌اش پویا و پرحاصل بماند.

دفتر مطالعات و پژوهش‌های مرکزهنرهای نمایشی حوزه‌ی هنری»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها