به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرمان، شامگاه سهشنبه کتابخانه ملی شهر کرمان میزبان شاعران و نویسندگان کرمانی بود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کرمان در این مراسم، گفت: همه دفاع مقدس و جنگ، خون و تیر نیست بلکه درسهای اخلاق و آموزههای بسیاری را درون خود دارد که کار ارزشمند شما شاعران و نویسندگان این موارد و ارزشهای دفاع مقدس را بهتر تبیین میکند.
سرهنگ محمود مهدوی فرد افزود: جشنواره جایزه ادبی یوسف استان کرمان تا ۱۵ آبان آماده دریافت آثار داستانی نویسندگان استان کرمان است.
وی تصریح کرد: استان کرمان هم از نظر کمیت و هم کیفیت در سطح خوبی است و از آثار رسیده از این استان از دیگر آثار در سطح بالاتری قرار دارند.
مهدویفرد از همه نویسندگان دعوت کرد تا در این جشنواره شرکت کنند.
وی خاطرنشان کرد: ما هم در مجموعه حفظ آثار تمام تلاشمان را کردیم تا همیشه همراه شما نویسندگان و شاعران در چاپ و نشر باشیم، همچنین در پخش و نشر این آثار در بین جوانان نیز برنامههای زیادی داریم.
بومیگرایی در آثار هنری مهم است
رئیس حوزه هنری استان کرمان نیز در این مراسم گفت: در عرصه شعر و ادب تا جمع شکل نگیرید، پیشرفت شکل نمیگیرد.
مجتبی اسدی افزود: این هستههای ادبی را ادامه دهیم، برنامهها را مداوم برگزار کنیم و برگزاری اینها رسالت ماست و باید در این راستا تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه بومی گرایی در شعرها توجهم را جلب کرد، تصریح کرد: خیلی زیباست که اشعار با لهجهها و کلمات خاص آن منطقه گفته میشود، حتی سوژههای بومی نیز بسیار مهم هستند مثلاً موضوع جهادها و تلاشهای همه در زلزله بم. این موضوع را تنها ما میدانیم و میتوانیم در جهت انتقال آنها تلاش کنیم.
به گزارش ایبنا، شب شعر نصر خونین با حضور شاعران از سراسر استان کرمان برگزار شد، شاعرانی از کرمان، کهنوج، جیرفت، عنبرآباد، راین و زرند. برگزیدگان جشنوارههای سالهای گذشته و امسال نیز در این مراسم شعر خواندند.
در این مراسم از برگزیدگان جشنواره نخل سوخته تجلیل شد همچنین حامد حسینخانی، داور جشنواره شعر دفاع مقدس کرمان نیز به شعرخوانی پرداخت.
نظر شما