یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
«صفر»؛ دیگر کتاب گرافیک نداریم؟

طبق بررسی‌های انجام شده از سایت رسمی خانه کتاب، هیچ کتابی در حوزه رشته گرافیک، چاپ و باسمه‌کاری طی یک ماه گذشته به چاپ نرسیده است. بررسی‌ها حاکی از آن است که تجدیدچاپ کتاب‌های گذشته نیز انجام نشده است.

سرویس هنر خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا): رشته گرافیک با استفاده از هنر و تکنولوژی، به خلق تصاویر و پیام‌های بصری جذاب و رسا می‌پردازد. این رشته شامل طیف وسیعی از فعالیت‌ها مانند طراحی لوگو، پوستر، آگهی، صفحات وب، بسته‌بندی، انیمیشن و موشن گرافیک می‌شود. هدف نهایی یک گرافیست، برقراری ارتباط با مخاطب و انتقال پیامی خاص به طور موثر و زیبا است. در دوره‌های اخیر، این رشته توانسته است مخاطبان زیادی را به خود جذب کند.

طبق بررسی‌های انجام شده از سایت رسمی خانه کتاب، هیچ کتابی در حوزه رشته گرافیک، چاپ و باسمه‌کاری طی یک ماه گذشته به چاپ نرسیده است. بررسی‌ها حاکی از آن است که تجدیدچاپ کتاب‌های گذشته نیز انجام نشده است. البته ممکن است کتاب‌های شاخه گرافیک به دلیل ارتباط با بیش از یک موضوع در کدهای دیگر دسته‌بندی شده باشند که در این آمار لحاظ نشده است.

تقسیمات هنرهای گرافیک، چاپ و باسمه‌کاری شامل موارد زیر است:

۷۶۰.۱ - ۷۶۰.۹- تقسیمات فرعی استاندارد هنرهای گرافیک: فلسفه و نظریه هنر، مطالب گوناگون، آموزش و موضوع‌های وابسته به باسمه کاری و چاپ از زیرمجموعه‌های این بخش است.

۱/‏-۸/‏- تقسیمات فرعی استاندارد چاپ و باسمه‌کاری (گراوور)

-۷۶۱- نقش برجسته (رولیف) و چاپ قالبی: چاپ از روی سطوح برجسته مثلاً قالب‌های چوبی، فلزی و لینولئوم در این بخش قرار می‌گیرند.

-۷۶۳- لیتوگرافی: چاپ از روی سطوح مستوی، مثلاً سنگ و آلومینیوم در بخش لیتوگرافی قرار می‌گیرند.

-۷۶۴- چاپ رنگی، عکس رنگی: شامل چاپ سیلک اسکرین است.

-۷۶۵- حکاکی روی فلز (گراوورسازی): آثار کلی درباره چاپ نقش برجسته و حکاکی روی فلز و سنگ را در اینجا رده‌بندی می‌کنیم.

-۷۶۶- قلمزنی و هنرهای وابسته

-۷۶۷- حکاکی با اسید و بدون اسید

-۷۶۹- چاپ: بررسی‌های تاریخی، جغرافیایی و اشخاص، فرم‌های چاپی، تمبرهای پستی و سایر تدابیر مشابه شامل این مجموعه هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها