علی هلشی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ایلام با اشاره به اهمیت و جایگاه کتاب در فرهنگ غنی اسلامی گفت: کتاب و کتابخوانی در فرهنگ فاخر اسلامی، همواره از جایگاهی برجسته و عالی برخوردار بوده و قرآن کریم که کتابی الهی است، به عنوان بزرگترین و ارزشمندترین منبع و مرجع اصلی، کتاب را به عنوان راهنمایی هدایتگر و حیاتی برای رشد انسان معرفی میکند.
وی ادامهداد: در کلام و احادیث و روایات ائمه معصومین (ع) نیز بر اهمیت و جایگاه کتاب و کتابخوانی تأکید فراوان شده است.
هلشی ادامه داد: کتاب خوب و ارزشمند، چراغ پر نوری است که راههای پیش روی انسان را روشن و همچون پلی استوار و محکم میان نسلها، فرهنگها و تمدنها ارتباطی پایدار و ماندگار برقرار و دریچهای از جهانبینی توحیدی را در بینش و شعور انسان باز میکند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام تأکید کرد: با مطالعه کتاب در زمینههای مختلف، گستره و عمق اطلاعات مخاطبان در امتداد هم، افزایش پیدا میکند و هر زمان و به هر میزانی که کتاب خوانده شود، به آگاهی و دانش مخاطب افزوده میشود.
هلشی در ادامه با اشاره به اهمیت و نقش کتاب و کتابخوانی بر تابآوری اجتماعی گفت: کتاب و کتابخوانی ابزارهایی مهم و تاثیرگذار در تقویت تابآوری اجتماعی شناخته میشوند، زیرا تابآوری اجتماعی میتواند به طور مستقیم تحت تاثیر مطالعه و کتابخوانی قرار گیرد و تابآوری را در میان مخاطبان و جوامع مختلف هدف تقویت کند.
این مسئول فرهنگی با اشاره به نقش کتاب در تقویت وحدت و همدلی در میان جامعه خاطرنشان کرد: کتاب و کتابخوانی به افراد کمک میکنند تا با دنیا و اندیشههای یکدیگر بیشتر آشنا شوند و همدلی و حس همبستگی اجتماعی را در میان خود تقویت کنند.
مدرس انجمن خوشنویسان ایران ادامهداد: خواندن کتاب با محوریت فرهنگ، تاریخ و رسوم و آداب مردم موجب حفظ و تقویت هویت اجتماعی و فردی میشود و تحکیم دوستی و اتحاد اقوام را به دنبال خواهد داشت.
هلشی گفت: ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام از تمام تلاشهای مروجان فرهنگ کتاب و کتابخوانی و تسهیلگران و نیز اقدامات انجام شده در حوزه کتاب و کتابخوانی در استان، در چهارچوب ضوابط و قوانین حمایت میکند و با برگزاری جشنواره و مهروارههای مستمر فرهنگی کتابمحور در طول سال، نقش مهمی در توسعه و گسترش و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در استان ایفا میکند.
نظر شما