به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خرمآباد، سعید داودی روز شنبه در آیین اختتامیه رویداد خاطرهنویسی «یادگار انقلاب» ضمن تقدیر از فعالیتهای کانون نویسندگان لرستان گفت: نویسندگان کسانی هستند که نگاه دقیقتری به جامعه دارند.
مسئول بسیج هنرمندان لرستان گفت: نویسندگان در ارتقای فرهنگ و آگاهی جامعه نقش اساسی دارند.
وی با اشاره به اینکه کتاب بستر سایر کارهای فرهنگی از جمله ساخت مستند، تئاتر، فیلم، هنرهای تجسمی است، افزود: باید همافزایی میان انجمنهای فرهنگی هنری لرستان بیشتر شود.
داودی با اشاره به برخی چالشهای موجود در زمینه فرهنگسازی و نیاز به سرمایهگذاری در این حوزه اشاره کرد و گفت: ایجاد فضای مناسب برای رشد استعدادها و شکوفایی فعالیتهای فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد.
مسئول بسیج هنرمندان لرستان بر ضرورت برگزاری جلسات مشترک میان نویسندگان و مسئولان فرهنگی برای شناسایی مشکلات و ارائه راهکارهای لازم در این زمینه تاکید کرد.
مسئول کانون نویسندگان لرستان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه مسابقه خاطرهنویسی «یادگار انقلاب» در ایامالله دهه فجر با هدف بازخوانی خاطرات دوران انقلاب در استان برگزار شد، افزود: ۸۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از سوی هیئت داوران ۱۱ اثر به عنوان برگزیده انتخاب شدند.
سیدمهدی موسوی افزود: این مسابقه با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، با مشارکت انجمن داستاننویسی و کمیته حکنا در استان برگزار شد.
به گزارش ایبنا در این مراسم از ۱۱ برگزیده این مسابقه به شرح زیر تقدیر شد؛
۱. لیلا جعفرزاده
۲. ماهان محمدزاده
۳. نبی شهبازی
۴. بهمن دولتشاهی
۵. مهدیه معتمدی
۶. مریم دارابی
۷. مریم میرزایی
۸. مسعود آزادبخت
۹. حدیث روشنی زاده
۱۰. آذر صدر
۱۱. کیانا قربانی
نظر شما