خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ هر کسبوکاری برای برخورداری از سود حداکثری باید مولفههای سود و زیان خود را شناسایی کند. سود و زیان یک مجموعه با کسر هزینهها از درآمد مشخص میشود. در یک آشپزخانه صنعتی، شناخت هزینهها و بهای تمامشده اهمیت ویژهای دارد و یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر میزان سود و زیان مجموعههایی است که دارای آشپزخانه صنعتی هستند. بنابراین با صرفهجویی در هزینههای این بخش میتوان سود کلی را افزایش داد. بهکارگیری تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن یکی از موثرترین اقدامات در جهت کاست کنترل یا همان کنترل هزینههاست که در ادامه به آن میپردازیم.
هر کسبوکاری برای برخورداری از سود حداکثری باید مولفههای سود و زیان خود را شناسایی کند. سود و زیان یک مجموعه با کسر هزینهها از درآمد مشخص میشود. در یک آشپزخانه صنعتی، شناخت هزینهها و بهای تمامشده اهمیت ویژهای دارد و یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر میزان سود و زیان مجموعههایی است که دارای آشپزخانه صنعتی هستند. بنابراین با صرفهجویی در هزینههای این بخش میتوان سود کلی را افزایش داد. بهکارگیری تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن یکی از موثرترین اقدامات در جهت کاست کنترل یا همان کنترل هزینههاست که در ادامه به آن میپردازیم.
استفاده از تجهیزات سنتی پخت، تحمیل هزینه های اضافی
پخت سنتی با استفاده از دیگ و اجاق با هدررفت میزان زیاد آب، گاز، برق و اشغال فضای زیاد هزینه گزافی را به آشپزخانه تحمیل میکند. از سوی دیگر ضایعات و هدررفت غذا به دلیل پخت نامناسب، به طور جدی سود و زیان مجموعه را تحت تاثیر قرار میدهد. پخت نامناسب و بیکیفیت در اثر عدم یکنواختی دما یا غوطهوری در روغن با حرارت زیاد باعث افزایش میزان ضایعات غذا در نتیجه افزایش هزینهها میشود.
از طرف دیگر چربیهای ترانس و مقادیر زیاد چربیهای اشباعشده که به دلیل پخت نامناسب غذا ایجاد میشوند، خطر ابتلا به بیماریهای غیرواگیر را افزایش میدهند. بیماریهای مرتبط با قلب و عروق، سرطانها، بیماریهای مزمن تنفسی و دیابت علاوه بر عوارض و ناتوانی برای افراد، در روند درمان هزینههای زیادی را به خانوادهها و دولتها تحمیل میکنند.
استفاده از دیگها و اجاقهای متعدد در آشپزخانه به فضای زیادی نیاز دارد. گرما و گازهای آلاینده زیادی به دلیل احتراق ناقص تولید میشود که باید به وسیله اگزاست فن دور بالا از فضا تخلیه شود. تامین فضا، اگزاست، کانالکشی و مصرف برق و گاز مستلزم هزینه بسیاری است. یکی از مهمترین مزیتهای بهکارگیری تجهیزات مدرن در آشپزخانه صنعتی کاهش چشمگیر هزینههاست.
اگر غذا بارها در آشپزخانه شما میسوزد دو علت عمده دارد: مهارت کم کارکنان یا آشپزها و عدم کیفیت تجهیزات موجود. سرمایهگذاری روی تجهیزات پخت و استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه صنعتی از ضررهای طولانی در آشپزخانه پیشگیری میکند.
تجهیزات مدرن پخت، غذایی سالم با هزینه کمتر
یکی از موثرترین راههای کنترل هزینهها در آشپزخانه صنعتی استفاده از تجهیزات مدرن پخت است. در سالهای اخیر دستگاهی در حوزه صنعتی ارائه شده که با میزان کم روغن، انواع طبخها را با بهترین کیفیت و در کمترین زمان ممکن انجام میدهد.
فر کامبی بروج همگام با تکنولوژیهای روز دنیا در حوزه تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای اصلاح روشهای پخت تولید و به بازار عرضه شده است. این دستگاه تنها با اشغال یک مترمربع فضا، شما را از تهیه چندین دستگاه پختوپز مجزا بینیاز میکند.
فر کامبی با امکان پخت به ۳ روش کانوکشن، بخار و ترکیب بخار و هوای داغ مزایای زیادی برای پخت غذای سالم دارد که از آنها میتوان به کاهش چشمگیر روغن، حفظ مواد مغذی و افزایش ارزش غذایی، افزایش ظرفیت پخت به دلیل سرعت در پخت، تنوع منوی غذایی، عدم نیاز به تجهیزات متعدد در آشپزخانه، کیفیت ثابت و تکرارپذیری، عدم نیاز به نظارت دائم آشپز بر پخت غذا، کاهش هزینهها، صرفهجویی در مصرف انرژی و… اشاره کرد.
شرکت پرشیا استیل، طراح و تولیدکننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی و دارنده گواهینامه دانشبنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، چندین سال است که این دستگاه را با برند بروج به بازار ارائه کرده است.
پخت غذاهای متنوع فقط با چند قطره روغن
در پخت سنتی استفاده مکرر و طولانیمدت از روغن آن هم در دمای بالا و کنترلنشده، سلامت غذا را از بین میبرد. غذاهایی که به روش غوطهوری در روغن سرخ میشوند روغن زیادی به خود جذب میکنند که علاوه بر ناسالم بودن، کیفیت پختشان نیز به شدت کاهش پیدا میکند.
با فر کامبی بروج میتوان انواع ماهی، سیبزمینی خلالی و سبزیجات مختلف را گریل یا بخارپز کرد. کتلت، کوکوی سبزی، کوکوی سیب زمینی، انواع سوخاری، ناگت و شنیتسل با مقدار کمی روغن آماده میشوند.
انواع سبزیجات مانند گل کلم، هویج، کلم بروکلی، قارچ، کدو و… را می توان در این دستگاه همه منظوره بخارپز کرد.
گرمای مرطوب در این دستگاه که از طریق بخار ایجاد میشود باعث حفظ ساختار، بافت، مواد مغذی، شکل و رنگ سبزیجات و آبدار نگه داشتن غذا در طی فرآیند پخت میشود. حالت بخار فر کامبی برای بخارپز کردن سبزیجات و غذاهای دریایی ایدئال است.
پخت غذا با میزان کم روغن علاوه بر تامین سلامت افراد، هزینه روغن مصرفی را نیز در کنار کاهش سایر هزینههای مربوط به مصرف منابع انرژی به حداقل میرساند. بدیهی است استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه صنعتی نقش غیر قابل انکاری در کنترل و کاهش هزینهها دارد.
نظر شما