به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرمان، مجتبی اسدی صبح چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: یکی از رسالتهای حوزه هنری، ادبیات پایداری است، ادبیات پایداری ادبیاتی از مقاومت، ایثار و شهادت است.
وی افزود: ما در مجموعه حوزه هنری در سال ۱۴۰۳ سه کتاب تولید کردیم، اولین کتاب «مثل یک فرمانده لشکر» نوشته علی علویان درباره سیره زندگی شهید طیاری است.
رئیس حوزه هنری کرمان تصریح کرد: کتاب «مهمان حبیب» روایت روز حادثه ۱۳ دی است، قبل از مراسم سالگرد ۲۵ نفر از نویسندگان قرار بود روایت حماسه سالگرد سردار و آن شکوه مردمی را بنویسند که آن حادثه اتفاق افتاد و حاصل آن ۳۶ روایت بود که در این کتاب منتشر شده است.
وی به اثر بعدی اشاره کرد و گفت: کتاب «در مسیر افتاب» خاطرات ابوالفضل کارامد است که عکاس دفاع مقدس است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه نویسندگان جوان سرعت پیشرفت زیادی دارند و در کلاسهای آموزشی و کارگاه ها میبینیم که دهه هفتادی ها به سرعت در زمینه پیشرفت کردند و باعث خوشحالی است.
وی با بیان اینکه با نگاه هویت کرمان یک فضای جدید در زمینه تاتر بچههای مسجد انجام شد، افزود: یکی از کارهایی که برای احیای خاطرات و داستانهای محلات انجام دادیم تئاتر بچههای مسجد بود.
اسدی خاطرنشان کرد: در عرصه تصویری اتفاق خوبی افتاد این بود که سریال دم زندگی را توانستیم به شبکه دو برسانیم.
وی ادامه داد: احمد یوسف زاده، محمد حسین صادقی، امین شجاعی در سالهای اخیر چهره هنر انقلاب اسلامی شدند.
این مسئول تصریح کرد: امسال ۱۰ نفر از پرکارترین هنرمندان نیز معرفی خواهند شد و از بین ۱۰ نفر چهره هنر انقلاب اسلامی معرفی خواهد شد.
وی در خصوص هنر انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۳ گفت: سال پر کاری در بسیاری از حوزهها بوده است اما وجه تمایز را در این میبینیم که به موضوعهای روز انقلاب میپردازیم.
وی افزود: سعی میکنیم آثار و اتفاقاتی که رقم میزنیم نه بزرگنمایی باشد و نه سیاه نمایی و بیشتر به گفتن واقعیتها بپردازیم.
اسدی بیان کرد: در سال جدید تلاش داریم که به تاریخ، اصالت و فرهنگ کرمان بیشتر بپردازیم بویژه در زمینه احیای لهجه کرمانی و هویت کرمانی برنامههایی داریم.
وی ادامه داد: در این زمینه هنرمندان میتوانند بزرگترین کمک را به ما کنند.
رئیس حوزه هنری با اشاره به نام خیابانها گفت: در تلاشیم تا در راستای احیای هویت کرمانی در خیابانها به نام هنرمندان پوستر آن هنرمند و یا تصویر نقاشی آن نیز دیده شود مثلاً در خیابان خواجوی کرمانی تصویر خواجو و در خیابان باستانی پاریزی تصویر این بزرگان دیده شود صرفاً یک اسم نباشد.
در زمینه معماری یادمان شهدای ۱۳ دی با همکاری مرکز معماری در تهران به صورت جشنواره برگزار و در همین راستا طرحی مطلوب ارائه کردیم.
ویتصریح کرد: یادمان با المان متفاوت است، یادمان وسعت زیادی دارد، محل برگزاری رویدادها شود که امیدواریم این طرح به کمک شهرداری تا پایان سال اجرا شود.
نظر شما