رييس سازمان اسناد و كتابخانه ملي با بيان اين كه «امروز ميتوان همه حقايق را از لابهلاي صفحات اسناد يافت» از انتشار كتابهايي با محور اسناد در سال جاري خبر داد و گفت: اين آثار، اسنادي را شامل ميشوند كه به لحاظ زيباييشناختي و تاريخي از اهميت ويژهاي برخوردارند.\
وي با بيان اين كه «امروز ميتوان همه حقايق را از لابهلاي صفحات اسناد پيدا كرد» گفت: براي مطالعه درباره انرژي هستهاي، اسنادي از پيش از پيروزي انقلاب اسلامي در اين حوزه وجود دارند كه از خلال آنها ميتوان به رفتار دوگانه مقامات آمريكايي در موضوع هستهاي ايران پيبرد.
رييس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ادامه داد: مقامات اين كشور تا پيش از انقلاب اسلامي اصرار به ايجاد نيروگاههاي اتمي در ايران داشتند، اما پس از پيروزي اين انقلاب، به دليل مخالفت با انقلاب و جمهوري اسلامي با اين امر مخالفت ورزيدند.
اشعري با اشاره به يادداشت مقام معظم رهبري كه در نمايشگاه سال گذشته كتاب تهران در غرفه كتابخانه ملي نوشته بودند، گفت: طبق اين يادداشت، پژوهشگران بايد به مطالعه اسناد بپردازند و نكتههاي ناگفته تاريخ را از لابهلاي آنها استخراج و براي مردم تبيين كنند.
مشاور فرهنگي رييس جمهور به برگزاري دو نمايشگاه اسنادي از سوي سازمان اسناد و كتابخانه ملي اشاره كرد و گفت: يكي از اين نمايشگاهها، اسناد مربوط به تجاوز كشورهاي جهان در جريان جنگ جهاني دوم به مناسبت مصادف بودن امسال با هفتادمين سالروز اين تجاوز است.
اشعري ادامه داد: دومين نمايشگاه به اسناد خليج فارس اختصاص دارد كه با همكاري معاونت پژوهشي و مركز اسناد وزارت امور خارجه در تمامي كشورهايي كه نمايندگي اين وزارتخانه در آنها وجود دارد، برگزار ميشود.
وي با اشاره به اجرايي شدن آييننامه اسناد ملي گفت: بر اين اساس، كتابخانه ملي بايد زيرساختهاي لازم را فراهم كند. هر برگ از اسناد ملي برگي از شناسنامه هويت ماست، بنابراين ملت و دولت در كنار يكديگر بايد در نگهداري از اسناد بكوشند.
اشعري ادامه داد: همچنين به دليل مبتني بودن تاريخ در هر زمينهاي بر اسناد، بايد شرايطي براي استفاده پژوهشگران از آنها به وجود آورد.
نظر شما