دوشنبه ۶ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۰
«مهمان ناخوانده» سفري از گم‌گشتگي تا حقيقت

قبيله‌ استراليايي عنوان شده در كتاب «مهمان ناخوانده» انسان‌هاي دنياي معاصر را «گم‌گشته» مي‌دانند. آنها همراه با يكي از اين سرگشتگان سفري را آغاز مي‌كنند تا راه و معناي زندگي را به وي نشان دهند و او را به انساني «حقيقي» تبديل كنند.\

عاطفه عطرچي، مديرمسوول انتشارات تاليا در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) اظهار دشت: اهالي اين قبيله انسان‌ها را بر دو دسته مي‌دانند و نام «انسان‌هاي حقيقي» و «سرگشته» را به آنها مي‌دهند. از ديد آنان اكثر قريب به اتفاق انسان‌هاي دنيا سرگشته‌اند و راه‌شان را گم كرده‌اند.

به گفته عطرچي، مارلو مورگان، نويسنده در كتاب «مهمان ناخوانده» از فسلفه زندگي سخن مي‌گويد.

وي افزود: او داستان پزشك زني را روايت مي‌كند كه به استراليا مي‌رود، به قبيله‌اي بومي برمي‌خورد و با آنها راهي سفر مي‌شود. در واقع شخصيت داستان از سوي اين قبيله بومي انتخاب مي‌شود تا پيام زندگي را به ساير انسان‌ها برساند.

عطرچي ادامه داد: دريافت‌ها و نگاه اين زن نسبت به جهان پيرامون‌اش پس از همراهي با اين قبيله به كلي دگرگون مي‌شود، در اين هنگام او درمي‌يابد، راه زندگي‌اش كدام است و دغدغه‌هاي هميشگي و پنهاني كه لحظه‌اي از آنها رهايي ندارد، چگونه رفع مي‌شوند.

وي يادآور شد: شخصيت اصلي داستان از طريق همراهي با اين قبيله، فرصت دور شدن از شلوغي‌هاي دنيا و گرفتاري‌هاي ذهني و شغلي‌اش را مي‌يابد و اهميت طبيعت و هم‌زيستي و يكي شدن با آن را درك مي‌كند.

مدير انتشارات تاليا ادامه داد: قبيله‌اي كه او با آنان هم‌سفر شده است، بسيار مسالمت‌آميز در دل طبيعت روزگار مي‌‌گذرانند، زيرا براي آفريده‌هاي خداوند احترام قايل‌اند. 

كتاب «مهمان ناخوانده» با ترجمه مهوش شريعت‌پناهي در 210 صفحه به زودي از سوي انتشارات تاليا منتشر مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط