به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از ستاد اطلاعرسانی پنجمین جشنواره بینالمللی شعر فجر، شعبانی گفت: به اعتقاد من رویهای که این جشنواره در سالهای اخیر اتخاذ کرده است، موجب دور شدن شاعران پیشکسوت از آن میشود.
وی به رویکرد تجلیلی و غیررقابتی جشنواره شعر فجر در دو دوره نخست اشاره و تصریح کرد: روند جشنواره در آن دو دوره بهتر بود؛ چراکه افرادی مانند من که سالها در عرصه ادبیات کودک و نوجوان کار کردهایم، حاضر به شرکت در جشنوارهای که باید آثار خودمان را به آنجا ارسال کنیم، نیستیم.
شعبانی با بیان اینکه نفس توجه به ادبیات کودک و نوجوان به هر شکلی که باشد موجب خرسندی است، توضیح داد: بحث من بر سر بالا بردن جنبه کیفی جشنواره است و این امر به کوششهای فراوانی در این حوزه نیاز دارد.
وی ادامه داد: دبیرخانه این جشنواره باید در طول سال فعال باشد و تمامی آثار تولیدی طی سال را بررسی کرده و نمونههای برتر را به جامعه ادبی کشور معرفی کند.
این شاعر کودک و نوجوان در پایان اظهار داشت: جشنواره شعر فجر باید بدون توجه به نامها، ادبیات کودک و نوجوان را در نظر داشته باشد و به ارتقا آن بیندیشد؛ اگرچه این امر کاری دشوار و مستلزم دانش و آگاهی فراوان است اما با اتخاذ رویکردهای مناسب میتوان اثرگذاری مطلوبتری در سطح جامعه داشت.
سهشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۲
نظر شما