پنجشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۷
«انشا و نويسندگي» هفتم با روش نگارش خاطرات نوروزي

شماره جديد فصلنامه انشا و نويسندگي ويژه نوروز با پرونده‌اي براي نثر شاعرانه منتشر شد. «حس‌آميزي واژه‌ها»، «نثر شاعرانه؛ ناآشنايي آشنا»، و بخش‌هايي مانند، «داستان و نقد» و «خاطران نوروزي را بنويسيم»، از جمله بخش‌هاي اين نشریه ادبي‌اند._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، در نخستين بخش تازه‌ترين شماره «انشا و نويسندگي» پس از سرمقاله كه به قلم راهشان پردوام، مدير مسوول اين نشريه است، گزارشي با نام «خبرهاي فصل» منتشر شده كه در آن مطالبي از چهاردهمين جايزه كتاب فصل، تاسيس جايزه ابوالقاسم فردوسي، درگذشت شمس آل‌احمد و درگذشت بيژن الهي، به چاپ رسيده است.

در بخشي از مقاله «نثر شاعرانه» نوشته محسن خيمه‌دوز آمده است: 

«نثر شاعرانه، نظم هم نيست و نظم، نثر آهنگين است كه نه شعر است و نه نثر نگارشي...
با نثر حتي شاعرانه كسي شاعر نشده است و نمي‌شود و با شعر، حتي شعر منثور، هم كسي نويسنده نشده و نمي‌شود.»
 
در بخش «داستان و نقد» اين نشريه مطالبي از محمدرضا كلهر، پريسا برازنده، فرزين نو‌براني، محمدرضا گودرزي، علي فاطمي و الهه قاسم‌زاده آمده است. 

در بخش طنز اين نشريه كه پرونده‌اي به افتخار عمران صلامي با نام «سلطان شعر طنز» منتشر شده است، ضمن درج سه شعر طنز از اين شاعر و طنزپرداز، يادداشت‌ها و مطالبي به قلم فاضل تركمن، رضا رفيع، مهدي استاد احمد، سيدعلي امير‌فضلي، عليرضا بهرامي، سجاد صاحبان‌زند و اكبر اكسير به چاپ رسيده است. 

حس‌آميزي واژه‌ها(محمدباقر نجف‌زاده بارفروش)، نثر شاعرانه؛ ‌شعر منثور(محمدرضا شفيعي‌كدكني)، نثر شاعرانه؛ نزديكي نثر به شعر(محمدرضا سنگري)، و نثر شاعرانه؛‌ فاصله نثر تا شعر(عبدالجبار كاكايي)، نام تعدادي از مقالات منتشر شده در شماره جديد انشا و نويسندگي است.

شماره هفتم فصلنامه آموزشي، پژوهشي، خبري، اطلاع‌رساني، تحليلي «انشا و نويسندگي» منتشر شد. اين نشريه 141 صفحه و قيمت آن 3000 تومان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها