در این داستان، والفور یک دیو است که بیش از ۲۱۰ سال سن دارد؛ اما یک کودک یا نوجوان بهشمار میرود. کتاب «والفور؛ دسیسهگری از هلاس» حاوی درونمایههای مذهبی و انسانی است. سعید تشکری این کتاب را که حاوی شخصیتهایی از تاریخ اسلام نیز است، در بهار ۱۴۰۰ نوشته است. کتاب حاضر از بهترین و جذابترین منابع برای آشناکردن مخاطب با واقعه غدیر و سبقه شخصیتی امیرالمؤمنین در وقایع صدراسلام است.
ماجرا از این قرار است که ابلیس از آنچه که در حجاز به وقوع پیوسته و از مردی به نام محمد هراس دارد، او میترسد که اگر محمد همینگونه پیش برود نهتنها حجاز و هلاس را بلکه همه جهان را یکپارچه کند و کنترل اوضاع را از دستش بیرون بیاورد. او به سراغ والفور آمده و از مأموریتی بزرگ و ضروری سخن میگوید. ابلیس میخواهد والفور را به گونهای از خطری که در حال وقوع است آگاه کند و انتظار دارد والفور کمکی باشد تا ماجرای حجاز در جای دیگری به وقوع نپیوندد. او هشدار میدهد اگر کاری انجام نشود به زودی هلاس نیز از دستشان خارج میشود و محمد و علی به همه جا نفوذ میکنند؛ کسانی که او خوب میداند اگر به درستی به والفور معرفیشان کند، شیفتهشان خواهد شد. اما ابلیس بزرگ قصد ندارد چنین اتفاقی رخ دهد؛ چرا که او نقشهای بزرگ در سر دارد و به دنبال آشوبی فراگیر است.
هر یک از فصلهای کتاب به نکتهای کلیدی معطوف شده و با جملاتی تأملبرانگیز آغاز میشود؛ جملاتی که مخاطب وقتی آنها را میخواند و اگر خوب به آن توجه کند میتواند بفهمد از زبان چه کسی بیان شده است. این توصیهها در حقیقت به شکلی معکوس عنوان شدهاند و نشان میدهند که چطور میتوان از نزدیکان شیطان بود. باید کتاب را خواند و دید که آیا ما هم از دوستان شیطانیم یا دشمنانش؟!
انتشارات مهرستان رمان «والفور؛ دسیسهگری از هلاس» نوشته سعید تشکری را در ۱۲۸صفحه و به بهای ۶۰ هزار تومان منتشر کرده است.
نظر شما