به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، چاوشي درباره رمان «ماه تمام» گفت: داستان اين رمان ماجرايي عاشقانه دارد و تم اصلي آن مسايل اجتماعي و عاطفي روز است.
وي افزود: محور اصلي اين داستان، دختر تحصيلكردهاي است كه در ماجراها و موضوعات مختلف زندگياش واكاوي ميكند و درصدد است تا به نوعي بازشناسي و خودشناسي دروني برسد كه در نهايت نيز در اين زمينه به نوعي شناخت دست مييابد.
اين روزنامهنگار درباره اختصاصات ديگر كتابش افزود: وقايع اين داستان مربوط به سالهاي اخير است كه همراه با شناختي از مسايل روز و اجتماع و مسايل زنان عجين شده است.
چاوشي همچنين با اشاره به شيوه روايي و نحوه پايانبندي اين رمان توضيح داد: شيوه نگارش اين رمان مونولوگ و تكگويي و به بياني ديگر من راوي است و راوي، واگويههاي دروني، همراه با مسايل و رخدادهاي مختلف را از ديدگاه خودش بيان ميكند و به نوعي هم شايد نوعي خاطرهنويسي به شمار آيد.
وي تصريح كرد: در پايانبندي اين داستان نيز سعي داشتم تا نوعي ديدگاه به همراه چيدماني كه در طول رمان مد نظر داشتم را ارايه دهم و خواننده را سر درگم رها نكنم.
وي در ادامه با اشاره به اينكه مخاطب از مطالعه كتاب حقي دارد و نبايد او را به حال خود رها كرد، گفت: به اعتقاد من نويسنده به نوعي وامدار مخاطب است و از لحظهاي كه كتاب را خريداري ميكند و با آن همراه ميشود، براي نويسنده مسووليتي پيدا ميشود، پس نبايد مخاطبش را با القاي سياهبيني و پوچگرايي به حال خود رها كند.
چاوشي با بيان اينكه وجود تفكرات متفاوت در كنار يكديگر ماهيت زندگي را لذتبخش ميكند، اضافه كرد: ما قشري هستيم كه در هر تارو پود اجتماع رفت و آمد داشتهايم. در جامعهاي كه هيجان و خلاقيت سهم درخشاني دارد، هر كس ميتواند در بازتاب بخش كوچكي از آن سهمي داشته باشد و به انگيزهها بيشتر بينديشد.
رمان «ماه تمام»، حدود 300 صفحه است و به زودي از سوي نشر «آموت» منتشر ميشود.
چاووشي فعاليت مطبوعاتي را از روزنامه اعتماد آغاز كرده و تا به حال در نشرياتي چون ايران، همشهري و تهران امروز فعاليتهاي مستمر و پراكندهاي را در زمينه گزارشنويسي در حوزه زنان و سلامت داشته است.
دوشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۰
نظر شما