اسماعيل قادريفر در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، عنوان كرد: پيشنهاد وزارت علوم دريافت اعتبار 2 ميليارد و 500 ميليون توماني بود كه با 300 ميليون تومان آن موافقت نشد. اين سهميه ويژه خريد كتابهاي لاتين و منابع خارجي از نمايشگاه كتاب تهران است.
سرپرست دفتر پشتیبانی و خدمات پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه افزود: دانشگاهها با دريافت اعتبار مشخص شده خود، دلار را به بهاي يك سوم نرخ بازار يعني حدود 350 تومان خريداري و با اين مبلغ كتابهاي خارجي مورد نياز خود را تامين ميكنند.
قادريفر درباره خريد كتابهاي داخلي نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران گفت: با توجه به اينكه ناشران داخلي كتابهايشان را با تخفيف در نمايشگاه عرضه ميكنند، موسسات و دانشگاهها ميتوانند براي خريد عمده كتاب تخفيف مناسب از غرفهها دريافت كرده و نيازي به يارانه نيست.
مشاور معاون پژوهشي و فناوري وزارت علوم درباره چگونگي تخصيص بودجه خريد كتاب به دانشگاهها، گفت: براي توزيع اعتبار ميان دانشگاهها و موسسات، شرايطي چون وسعت دانشگاه و خريد سالهاي گذشته در نظر گرفته شده است.
وي با اشاره به اينكه اعتبار خريد كتاب از نمايشگاه، ميان بيش از 90 دانشگاه دولتي، موسسه آموزشي و واحدهاي پيام نور توزيع ميشود، يادآور شد: همچنين براي حوزه ستادي وزارت علوم چون معاونت فرهنگي اين وزارتخانه نيز اعتباري براي خريد كتاب در نظر گرفتهايم.
بيست و چهارمين دوره نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران 14 تا 24 ارديبهشت در مصلاي امام خميني (ره) برگزار ميشود.
جمعه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۰
نظر شما