شيرعلينيا، نويسنده كتاب "قلب مقاومت: روايت خرمشهر" گفت: فراز و فرودهاي حوادث خرمشهر بايد بر اساس شناسايي نقاط قوت و ضعف جنگ، چراها، بايدها و نبايدها كشف شوند و در اين صورت، يك رمان جذاب دراينباره نوشته خواهد شد.\
وي ادامه داد: به نظر من با گذشت بيش از 20 سال از انتشار اين پيام، بهتر است كه به اين ارزشهاي زيبا برگرديم و به بررسي و بيان چراها، بايدها و نبايدهاي جنگ و حتي حوادث خرمشهر بپردازيم.
نويسنده كتاب "آبها نا آرام" بررسي چراها، بايدها و نبايدهاي جنگ را نوعي نقد دانست و گفت: نقاط قوت و ضعف، هم در پيروزيها و هم در شكستهاي جنگ وجود دارند. اين مسايل بايد به دور از فضاي تبليغاتي، شناخته و بررسي شوند.
شيرعلينيا افزود: اين امر با رجوع به منابع، قابل دسترسي است و يك رمان خوب و شاخص، از ميان اين تحقيقات خلق خواهد شد. البته نويسندگان تنها با محدوديت منابع مواجه نيستند، بلكه با نوعی خودسانسوري به خاطر نيازهاي سفارشدهنده نيز روبرو هستند.
اين نويسنده تقدير شده در بيستوهشتمين دوره كتاب سال جمهوري اسلامي، خاطرنشان كرد: داستاننويسي درباره خرمشهر نيز نيازمند سپري كردن اين مراحل است. فراز و فرودهاي خرمشهر در جنگ بايد كشف شوند و در اين صورت، يك رمان جذاب در اين باره نوشته خواهد شد.
نظر شما