مترجم كتاب «داستانهاي فلسفي جهان» از انتشار جلد دوم اين اثر خبر داد. ميشل پيكمال، نويسنده اين كتاب، افسانههاي شرقي با مضمون همزيستي را گردهم آورده است و در انتهاي هر يك از آنها ضمن ارايه يك كارگاه فلسفه، خواننده را به تفكر در اين باره واميدارد.\
وي به فلسفي بودن اين افسانهها اشاره كرد و گفت: اين افسانهها مخاطب را به تفكر واميدارند. همچنين از زاويههاي مختلفي ميتوان درباره داستانهاي فلسفي فكر كرد، ويژگي كه ساير داستانها ندارند.
وفايي ادامه داد: نويسنده در پايان هر يك از داستانها، يك كارگاه فلسفه مرتبط با داستان ترتيب داده است تا از اين طريق، مقصود واقعي خود كه به فكر واداشتن مخاطب است را محقق كند.
به گفته وفايي، نويسنده در اين كارگاهها به عنوان فيلسوف سوالاتي را طرح ميكند تا خواننده ايدههايي را كه در ذهن دارد، بپروراند.
وي يادآور شد كه اين اثر تنها ويژه نوجوانان نيست و براي بزرگترها نيز مناسب است. حتي ميشل پيكمال توصيه كرده است كه داستانهاي اين كتاب با لحن كودكانه براي كودكان نيز خوانده شود.
وفايي با اشاره به ريشه شرقي داستانهاي اين كتاب گفت: اگر شرقيها به ويژه ايرانيان ادامهاي بر اين كتاب بنويسند، به دليل تسلط بيشتر بر افسانههاي شرقي ميتوانند مطالب بهتر و كاملتري را در بخش كارگاه فلسفه مطرح كنند.
جلد دوم كتاب «داستانهاي فلسفي جهان» از سوي انتشارات «او» منتشر ميشود.
نظر شما