حجتالاسلام سيد محمدرضا واحدي، معاون فرهنگي و روابطعمومي ارتش، تعداد آثار ارسالي به سومين همايش انديشه و قلم ارتش را نويدبخش گرايش نويسندگان به سوي اين همايش دانست و گفت: دبيرخانه دايمي همايش را برپا كردهايم تا تعامل با نويسندگان مداوم باشد._
(15 تیر 90) در آغاز آيين معرفي برگزيدگان سومين همايش انديشه و قلم ارتش و انتخاب كتاب سال ارتش جمهوري اسلامي ايران، با خوشآمدگويي به ميهمانان و با تبريك روز قلم اظهار داشت: ارزش و كرامت قلم بالاتر از آن است كه بزرگداشت صاحبان آن را به روزي خاص، محدود کنیم. برپايي همايش انديشه و قلم نيز براي پاسداشت زحمات اهاليقلم ارتش و بهانهاي براي قدرداني گوشهاي از زحمات آنهاست.
وي قلم، زبان، عقل و معرفت را بيانكننده انديشه و شخصيت صاحب آن دانست و تاكيد كرد: رشد، پيشرفت، پيروزي، معرفت و شناخت، ريشه در قلم دارد. قلم و كتابت مقولههايياند كه نه تنها كهنه نميشوند، بلكه هر روز جنبههاي تازهاي از آنها پديدار ميشوند.
رييس سازمان عقيدتي ـ سياسي ارتش، با اشاره به سوگند خداوند به قلم در قرآن كريم، آيه "نون و القلم" را گوياترين شاهد براي شرافت و قداست آن ارزيابي كرد و افزود: ماندگاري، دقيق بودن و عميقبودن، جزء ويژگيهاي قلم هستند.
آلهاشم در ادامه به مقايسه قلم و زبان پرداخت و قلم را متفكرانهتر و استوارتر دانست و با تاكيد بر توجه امامخميني (ره) و مقام معظم رهبري در زمينه اهميت قلم و نگارش كتاب گفت: اميدوارم كه اهالي قلم ارتش، وظايف خود را به خصوص درباره مسايل روز با روشنفكري و بصيرت، انجام دهند و زمينهساز وحدت جوامع اسلامي شوند.
در ادامه سومين همايش انديشه و قلم ارتش و انتخاب كتاب سال ارتش جمهوري اسلامي ايران، حجتالاسلام و المسلمين سيد محمدرضا واحدي، معاون فرهنگي و روابط عمومي ارتش، از برپايي اولين دوره اين همايش در سال 1383 ياد و تصريح كرد: پيش از برگزاري اين مراسم، ميدانستيم كه با تعداد زيادي از نويسندگان و فرهيختگان ارتشي ناآشنا هستيم. حتي برخي از متون درسي دانشگاهها نيز به همت اهاليقلم ارتش نوشته شده بودند و ما از آن ها بيخبر بوديم. همايش انديشه و قلم ارتش با هدف شناسايي اين نويسندگان پايهگذاري شد.
واحدي در ادامه به ارايه گزارشي از آثار رسيده به دورههاي اخير اين همايش پرداخت و اظهار داشت: اولين همايش انديشه و قلم ارتش، با مشخص نكردن تاريخ و محدوده زماني خاصي براي كتابها با بررسي 324 اثر از 113 نويسنده برگزار شد. دومين همايش نيز تنها براي داوري كتابهاي منتشر شده بين سالهاي 1383 تا 1387، 356 عنوان كتاب از 157 نويسنده را مورد بررسي قرار داد. امسال نيز با توجه به محدوديت زماني انتشار آثار، بين آبان سال 1387 تا تير ماه 1390، حدود 373 عنوان اثر از 202 اهل قلم ارتش به دبيرخانه ارسال شدند.
معاون فرهنگي و روابطعمومي ارتش، رشد اين آثار را نويدبخش گرايش و توجه نويسندگان مرتبط با ارتش، به سوي همايش انديشه و قلم دانست و گفت: دبيرخانه دايمي اين همايش را برپا كردهايم تا تعامل با اهالي قلم ارتش مداوم باشد و نويسندگان ارتشي را شناسايي كنيم.
مراسم سومين همايش انديشه و قلم ارتش و انتخاب كتاب سال ارتش جمهوري اسلامي ايران، با تجليل از خانواده زندهياد "اميرسرتيپ محمود رستمي" فرمانده و نويسنده فقيد ارتشي و معرفي برگزيدگان گروههاي "دفاعمقدس"، "مديريت، فرماندهي، دانش و فرماندهي نظامي"، "علوم سياسي"، "ادبيات"، "علوم پزشكي، فني ـ مهندسي"، "معارف ديني"، "آموزشي"، "ترجمه"، "پاياننامه"، مقالات" و "ناشران فعال ارتش" به پايان رسيد.
نظر شما