حسين اخواناقدم، معاون فرهنگسراي قرآن، در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با بيان اين مطلب اظهار كرد: با توجه به اين كه سال گذشته نخستين سال تاسيس و راهاندازي مدارس قرآن وزارت آموزش و پرورش بود و مربيان و معلمان مدارس نيز از يك برنامه منظم آموزش قرآن برخوردار نبودند و طرح درسي كه مصوب وزارت آموزش و پرورش باشد، در اين مدارس ارايه نشده بود، اين مدارس از نيروهاي قرآني فرهنگسراي قرآن استفاده كردند و حدود پانزده مربي قرآن از اين فرهنگسرا براي آموزش قرآن به اين مدارس اعزام شدند.
وي ادامه داد: همچنين سال گذشته مدارس قرآن وزارت آموزش و پرورش از بستههاي آموزشي مدرسه مكاتباتي فرهنگسراي قرآن كه شامل كتاب، فايلهاي صوتي و طرح درسي بودند، استفاده كردند.
معاون فرهنگسراي قرآن افزود: امسال نيز اين فرهنگسرا اعلام آمادگي كرده است تا در صورت تمايل مديران مدارس، كارشناس قرآن هر منطقه و كارشناس مسوول قرآن وزارت آموزش و پرورش، ميتواند نيروهاي انساني و محتواي آموزشي اين مدارس را بيش از پيش تامين و امكانات لازم براي آموزش عمومي قرآن كريم در مدارس قرآن را فراهم كند.
اخواناقدم در پايان با بيان اين كه بستههاي آموزشي فرهنگسراي قرآن با هدف آموزش قرآن كريم به عموم مردم، قابل واگذاري به مراكز دولتي، غيردولتي، سازمانها، ارگانها، بنگاههاي اقتصادي و موسسات فرهنگي و قرآنياند، گفت: اكنون برخي از شهرستانها و استانهاي سطح كشور نسبت به تهيه اين بستههاي آموزشي اقدام كردهاند. اين بستهها در اختيار علاقهمندان قرار ميگيرند، آنها در آزمون مربوط به رشته قرآني شركت ميكنند و فرهنگسراي قرآن به قبولشدگان هر رشته، گواهي پايان دوره صادر ميكند.
دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۱
نظر شما