مسوول كميته محتوايي يادواره شهيد عبدالله ميثمي، نقش اين شهيد در شرايط حساس جنگ و تاثیر او بر رزمندگان را مهم دانست و گفت: برای بازخواني شخصيت شهيد عبدالله ميثمي 4 عنوان كتاب تدوين و منتشر كردهايم.-
سردار علي فضلي، جانشين سازمان بسيج مستضعفان و دبير اجرايي يادواره ملي شهيد حجتالاسلام والمسلمين عبدالله ميثمي در این نشست خبري اظهار كرد: شعار محوري يادواره شهيد ميثمي بعد از پيشنهادهاي فراوان، «ميثم ولايت، روحاني خط مقدم جبههها» انتخاب شد و شايد هيچ واژهاي بهتر از اين درباره شهيد ميثمي يافت نشود.
وي با اشاره به لزوم معرفي زواياي مختلف زندگي شهيد عبدالله ميثمي به نسلهاي آينده گفت: مجموعه نيروهاي مسلح براي برگزاري يادواره شهيد ميثمي با ما همكاري كردند.
اين فرمانده سالهاي دفاعمقدس ادامه داد: شهيد عبدالله ميثمي نه تنها يك روحاني در خط مقدم بود، بلكه فرامين امام خميني (ره) را براي فرماندهان دوران دفاع مقدس بازگو ميكرد. او يك روحاني محبوب و اثرگذار در ميان فرماندهان آن سالها بود.
سردار فضلي، با اشاره به تشكيل كميتههاي مختلف براي برگزاري يادواره شهيد عبدلله ميثمي گفت: بخشي از آثار مربوط به نماينده امام(ره) در قرارگاه خاتمالانبياء(ص) از سپاههاي 32 گانه استاني گردآوري شده و بيشترين حجم آثار از سپاه استانهاي اصفهان، فارس، كهگيلويه و بويراحمد، قم و اصفهان گردآوري شده است و جمعآوري آثار همچنان ادامه دارد.
جانشين سازمان بسيج مستضعفان با اشاره به انتشار چندين جلد كتاب درباره شهيد ميثمي، از آمادهسازي نمايشنامههاي راديويي درباره اين روحاني شهيد خبر داد و اظهار كرد: بخشي از دستنوشتهها، سخنرانيها و آثار مربوط به شهيد عبدالله ميثمي، در قالب كتاب و لوح فشرده چندرسانهاي با حمايت سازمانهايي همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمايندگي وليفقيه در سپاه پاسداران منتشر شدهاند كه اميدواريم به معرفي شهيد ميثمي به نسلهاي آينده كمك كنند.
در ادامه اين نشست سردار رمضان شريف، مسوول كميته محتوايي يادواره «ميثم ولايت، روحاني خط مقدم جبههها» اظهار كرد: طبق نظرسنجي و تحقيقات صورت گرفته در حوزه عمليات رواني دشمن عليه نظام جمهوري اسلامي، بخشي از اين عمليات رواني، معطوف به روحانيت و اعتبار و اتصال به مكتب اهل بيت(ع) و نقش آنان در توسعه و تعميق گفتمان انقلاب اسلامي است.
وي ادامه داد: يكي از اساسيترين محورهاي قدرت نرم كه تضمينكننده انسجام و وحدت محسوب ميشود، نقش روحانيت در گفتمان انقلاب اسلامي است. روحانيت، مهمترين راهنما براي شرايطي است كه ساير گفتمان بشري به بنبست رسيده و گفتمان مكتب اسلام به خاطر ارتباط مستقيم با فطرت انسانها راهگشا شده است.
مسوول كميته محتوايي يادواره شهيد عبدالله ميثمي با اشاره به نقش مؤثر شهيد ميثمي در شرايط حساس جنگ در کنار رزمندگان، بر لزوم بازخواني حضور تاريخساز شهيد ميثمي به عنوان الگويي براي نسل آينده تاكيد كرد و گفت: به منظور بازخواني شخصيت شهيد عبدالله ميثمي 4 عنوان كتاب تدوين و منتشر كردهايم.
سردار شريف اضافه كرد: اولين كتاب به قلم محمدعلي قرباني و با محوريت زندگينامه مستند شهيد عبدالله ميثمي از تولد تا شهادت در دست تدوين است كه سعي ميكنيم تا مراسم يادواره منتشر شود. قرباني براي نگارش اين كتاب با بيش از 100 نفر از همراهان و خانواده شهيد ميثمي مصاحبه كرده و زواياي جديدي از شخصيت اين شهيد روحاني را به تصوير كشيده است.
وي در ادامه از انتشار مجموعه سخنرانيهاي شهيد عبدالله ميثمي به كوشش محمدقاسم فروغي جهرمي در كتابي با عنوان «روزگار وصل» خبر داد و گفت: اين كتاب با تكيه بر نوارهاي قديمي دوران دفاعمقدس گردآوري شده است.
سردار شريف اضافه كرد: همچنين مجموعه شعري از 5 شاعر برجسته با عنوان «هر جامه اگر سرخ... كه احرام من است» با محوريت شهيد عبدالله ميثمي منتشر شده است. اين اشعار با تكيه بر مستندات و زندگي اين روحاني شهيد سروده شدهاند. همچنين حجتالاسلام احمد عابدي، كتابي با عنوان «زندگي فرشتهگونه» درباره زندگي شهيد عبدالله ميثمي نوشته كه اين اثر در يادواره استان قم رونمايي شده است.
مسوول كميته محتوايي يادواره شهيد عبدالله ميثمي در ادامه يادآور شد: سردار علي شمشيري، يكي از همرزمان شهید در دفاع مقدس و همبندان او در زندانهاي رژيم ستمشاهي، كتابي با عنوان «يادنامه شهيد حجتالاسلام والمسلمين عبدالله ميثمي» تدوين كرده كه همزمان با مراسم يادواره اين روحاني شهيد در تهران عرضه خواهد شد.
وي در پايان از انتشار كتاب «عبدالله» نوشته سردار سيد علي بني لوحي ياد كرد و گفت: تمامي اين آثار به همراه ويژهنامه فاخري شامل مصاحبه با 120 تن از آشنايان و دوستان شهيد عبدالله ميثمي در روز برگزاري يادواره (ششم بهمنماه 90) در وزارت كشور توزيع خواهد شد.
نظر شما