جايگزيني «نمايه کتاب تاريخ» در سيستم ارتباطي «پيام مشرق» بزرگترين مشغله فکري ماست. اين سيستم «تحت وب» است و امکان جستوجو را در تمامي کتابخانههاي استاني فراهم ميکند.-
وي ادامه داد: اطلاعات «نمايه کتاب تاريخ» روزانه بهروز ميشود و تمامي کتابخانهها به همه منابع دسترسي دارند. استفاده از رايانه نيز براي اعضاي کتابخانههاي استان اروميه وجود دارد.
وي افزود: براي نصب برنامه رايانهاي «نمايه کتاب تاريخ» بايد 80 رايانه جديد در کتابخانههاي روستايي و شهري جايگزين شوند.
مديرکل کتابخانههاي عمومي استان آذربايجان غربي درباره جشنواره «هديههاي ماندگار» هم گفت: در سال 1390 با کمک اهداکنندگان و سازمانها توانستهايم 270 هزار جلد کتاب اهدايي را جذب کنيم.
وي با بيان اينکه اکنون 60 باب کتابخانه در اين استان فعالند که داراي 860 هزار نسخه کتابند، عنوان کرد: در سال گذشته 8/2 درصد معادل 570 نسخه کتاب از سوي نهاد کتابخانههاي عمومي، طرح «کتاب من» و مكتوبات اهدا شده، به مجموعه کتابهاي استان آذربايجان غربي اضافه شدهاند.
فيروز افزود: خردادماه امسال ميکوشيم که کتابخانه «فجر مهاباد» را تجهيز کنيم تا فعاليت آزمايشي خود را آغاز کند و پس از برطرف کردن کمبودها و کاستيها، در ماههاي آينده بهطور رسمي افتتاح شود.
وي درباره کتابخانههاي روستاي اين استان اظهار کرد: بناي کتابخانههاي «خوي» و «مهاباد» با زيربناي 800 متر مربع و کتابخانههاي «ديزج»، «گوتر» و «شماره 2 ايثار» به صورت موقت تحويل داده شدهاند و بهرهبرداري از کتابخانه «پسوه» پيرانشهر هم در برنامههاي امسال ما قرار دارند.
وي گفت: راهاندازي و بهرهبرداري از منابع گويا با هدف استفاده کمسوادان و نابينايان در تمامي کتابخانهها، تا آخر خردادماه امسال امکانپذير ميشود. در مرحله نخست با 250 عنوان کتاب گويا به استقبال اين طرح ميرويم.
نظر شما