وي ادامه داد: همين گفته اكبرپور باعث شد تا اثر را بازخواني و آن را در 94 صفحه بياورم و سپس در جشنواره داستان انقلاب شركت دهم. اين اثر در چهارمين جشنواره داستان انقلاب رتبه نخست داستان بلند را كسب كرد.
حسينيارسنجاني گفت: «زنداني كوچك» همزمان با بيستوپنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران عرضه شد و فرصتي برايم پيش نيامده تا بازخورد آن را در ميان مخاطبان جويا شوم اما متن كتاب را پيش از چاپ براي دوستان نويسندهام ايميل كردم و آنها هم نظرات مختلفي درباره طرح موضوع داشتند كه برخي از آنها را در نگارش كتاب لحاظ كردم. البته به گفته مسوولان موسسه شهرستان ادب (ناشر اثر) اين كتاب از پر فروشترين آثار داستانی اين موسسه بوده است.
وي درباره ماجراي كتاب كه حال و هواي مردم شهرستان ارسنجان را در سالهاي قبل از پيروزي انقلاب بازگو ميكند افزود: ماجراي كتاب زاده تخيل من است اما شخصيتها و برخي از وقايع بر اساس تجربههايم از سالهاي قبل از انقلاب و مشاهدات عينيام خلق شدهاند.
حسينيارسنجاني درباره انتخاب فضاي سالهاي پيش از انقلاب در داستانهايش گفت: در آن دوران شرايط زندگي روستایيان بسيار متفاوت از مردم شهرنشين بود در اين نوع داستانها سعي دارم فضاي اجتماعي، سياسي و فرهنگي مردم آن دوره را به نوجوان امروز منتقل كنم و بگويم كه حقيقت انقلاب چگونه در یک روستاي كوچك نفوذ كرد و مردم را به سوي پيوستن به اين جريان سوق داد.
«زنداني كوچك» روايتي از ماجراي نوشته شدن شعارهاي ضد رژيم پهلوي دوم بر روي ديوارهاي يك روستاست كه منجر به دستگيري معلم مدرسه توسط ژاندارمري ميشود. تلاش دو دانش آموز مدرسه براي نجات معلم، اقدام آنان براي نوشتن شعارها بر روي ديوارها و سپس دستگيري يكي از آنها توسط ساواك طرح كلي كتاب را تشكيل ميدهد.
کتاب «زنداني كوچك» در قطع رقعي و 94 صفحه با شمارگان سه هزار نسخه و بهاي 20 هزار ريال توسط موسسه شهرستان ادب منتشر شده است.
نظر شما