غفارزاده در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با بيان اينكه قيمت كتابهاي تخصصي به ویژه در حوزه پزشكي در اين شهرستان بسيار بالاست، اظهار كرد: حذف يارانه كاغذ و نبودن مابهازاي مناسب براي حمايت از ناشران به ويژه در مناطق محروم، باعث كاهش قدرت خريد كتابهاي دانشگاهي از سوي دانشجويان شهرستاني به علت قيمت بالاي كتابها ميشود.
وي با اشاره به تامين كتابهاي دانشگاهي شهرستان اروميه از شهرهايي مانند مشهد افزود: شهرستان اروميه 40 چاپخانه دارد كه از ميان آنها فقط سه چاپخانه براي چاپ كتاب امكانات حرفهاي دارند و به علت پايين بودن كيفيت چاپ كتاب در اين شهرستان، كتابهای مورد نیاز این استان خارج از اروميه سفارش داده ميشوند.
غفارزاده با بياناينكه انتشارات دانشگاه علوم پزشكي شهرستان اروميه كتابهاي درخواستي دانشجويان پزشكي اين شهرستان را از طريق بخش خصوصي و برقراری ارتباط با انتشارات تهراني تامين ميكند، عنوان كرد: مراكز پخش كتاب 10درصد تخفيف كلي از قيمت پشت جلد كتاب را از ناشران شهرستاني دريافت ميكنند و در اين وضعیت، دانشجويان پزشكي با دستکم دو برابر قيمت كتابهاي خويش را تهيه ميكنند.
وي با اشاره به همكاري دانشگاههاي دولتي براي كاهش قيمت كتابهاي پزشكي در شهرستانها گفت: تامين منابع مالي و اختصاص بوجه مناسب براي خريد كتاب از سوي ناشران دانشگاهي در مناطق محروم از سوی دانشگاههای دولتی، کاهش قیمت کتابهای دانشگاهی همچون كتابهاي پزشکی را به دنبال خواهد داشت.
مسوول انتشارات علوم پزشكي دانشگاه اروميه با اشاره به 14 سال فعاليت اين انتشارات دانشگاهي از سال 78 و انتشار 240 عنوان کتاب تاكنون، درباره راهكار مشكل تهيه كتاب در مناطق محروم افزود: تبليغ و معرفي كتاب، برپايي مستمر نمايشگاههاي استاني و تجهيز چاپخانههاي شهرستاني براي توليد كتاب، دسترسي آسان مخاطبان به كتاب را فراهم ميكنند.
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰
نظر شما