عليرضا طائب در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اظهار كرد: ناشران استاني حاضر در نمايشگاه كتاب هر سال از نظر فروش آمار پاييني دارند و اغلب ضرر ميكنند، در حالي كه اهميت دادن به ناشران استاني و فراهم كردن ويترين مناسب براي فروش كتاب آنان در طول سال و همچنین در نمايشگاه استاني، تقويت ريشهاي بازار كتاب است.
وي با بيان اينكه قدرت ناشران استانهايي مانند قم با 400 ناشر و شهرهايي مانند مشهد، اصفهان و تهران قابل مقايسه با ناشران محدود آذربايجان غربي نيست، گفت: برپايي نمايشگاه استاني كتاب با اين كيفيت، نياز كتابهاي تخصصي دانشگاهيان را تامين نميكند، زيرا كتابهاي بهروز در اين نمايشگاهها عرضه نميشوند.
مدير انتشارات مانا طائب شهرستان اروميه حمايت از ناشران و مولفان استاني و انحصار نمايشگاههای استاني كتاب با حضور ناشران بومي را شرط موفقيت نمايشگاه استاني كتاب دانست و عنوان کرد: ناشران بومی قادر خواهند بود 50 درصد نياز مخاطبان خويش را تامين و بقيه نيازهاي كتابهاي استاني را از طريق سفارش و همكاري با ناشران كشوري فراهم کنند.
وي با بیان اينكه زمان برگزاري نمايشگاه استاني كتاب در مهر ماه نامناسب است، اظهار كرد: به دليل سردي هوا و حضور دانش آموزان در مدارس و همچنین ثبتنام دانشجويان در دانشگاهها، ماه مهر زمان مناسبي براي برگزاري نمايشگاه استاني كتاب نيست و در تابستان استقبال از اين نمايشگاه بيشتر خواهد بود.
طائب با بيان اينكه ناشران و مولفان شهرستاني به حمايتهاي بيشتري از سوي ادارههاي فرهنگ و ارشاد اسلامي استانها نيازمندند تا بتوانند با قدرت بیشتری در نمایشگاههای استانی کتاب شرکت کنند، گفت: حمايت از ناشران و مولفان استاني بايد پيش از چاپ كتاب از سوي اين ادارههاي استاني انجام شود تا کتابهای ناشران بومی حرفی برای گفتن در نمایشگاههای استانی داشته باشند.
دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۰
نظر شما