این نویسنده کودک و نوجوان در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با بیان این مطلب گفت: متاسفانه این روزها شاهد این هستیم که ادبیات کودک آسیب خورده چرا که کتاب یک مقوله فرهنگی و صنعتی است.
وی ادامه داد: اینکه سالها پیش که یک نویسنده تازهکار بودم کتابهایم تیرازهای 20 هزارتایی داشته است و این شمارگان امروز به هزار نسخه رسیده است یک هشدار است.
این نویسنده کودک و نوجوان افزود: اگر فرض را بر این بگیریم که معیار تشخیص موفقیت ادبیات کودک ونوجوان حضور نویسندگان و تصویرگران در جشنوارههای معتبر خارجی است، میبینیم که بیشترین آمار مربوط به دریافت جایزه ایران در بخش تالیف و تصویرگری متعلق به ادبیات کودک و نوجوان است.
وی بیان کرد: این امر نشان میدهد که نمیتوانیم ادعا کنیم که نویسنده وتصویرگر خوب در این حوزه نداریم اما متاسفانه بستر مناسبی برای کار این افراد وجود ندارد.
یوسفی ادامه داد: این روزها ها نهادهای مردمی از موسسات دولتی فعالتر شدهاند و نویسندهها را به کار میگیرند. این خوب است که این نهاد ها فعال هستند اما در روز به خصوصی مانند کودک باید نهادهای دولتی مانند آموزش و پرورش فعال باشند چرا که روز کودک مانند روز تولد یا یک روز خاص است و باید برنامههای خاصی در زمینههای مختلف از جمله کتاب برای کودکان وجود داشته باشند.
نظر شما