محمود لعلآبادی درگفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با بیان اینکه نمایشگاه استانی کتاب تنها فرصتی برای مردم شهرستانهای مختلف یک استان برای تهیه کتابهای مورد نظر آنان است، عنوان کرد: ناشران بزرگ کشوری در نمایشگاه استانی کتاب شرکت نمیکنند یا کتابهای درجه یک خویش را نمی آورند، زیرا میتوانند کتابهایشان را با قیمت بالاتر و در شرایط مناسبتر و بدون تخفیف به دست مخاطبان برسانند و این ضعف در هر دوره از نمایشگاههای کتاب مراکز استانی مشهود است.
وی با بیان اینکه انتشارات «طاق بستان» امسال با 200 عنوان و چهار هزار جلد کتاب حوزههای مختلف وارد هشتمین نمایشگاه استانی کرمانشاه شده، درباره شرایط رونق نمایشگاه استانی کتاب کرمانشاه گفت: بهتر است ناشران برای بازدید، استقبال و خرید مخاطبان از نمایشگاه استانی کتاب، نشاط خرید را در میان آنان ایجاد کنند و با قرار دادن جوایزی برای خریداران کتاب در حوزههای مختلف، بازدهی نمایشگاه در حوزه فروش را افزایش دهند.
لعلآبادی نقطه قوت این نمایشگاه را گرم نگهداشتن بازار کتاب و نشر دانست و عنوان کرد: بازدید مردم از نمایشگاه حتی بدون خرید کتاب هم بازار فرهنگ کتابخوانی را احیا میکند. نقطعه ضعف این نمایشگاه نیز حضور نداشتن ناشران بزرگ، تنوع محدود کتابها، عرضه نشدن کتابهای نفیس و همچنین نبودن کتابهایی با بار فرهنگی غنی در حوزه رمان، داستان و ادبیات است.
مدیر انتشارات طاق بستان با اشاره به ضرورت افزایش غرفههای کتابهای دانشگاهی در نمایشگاههای استانی گفت: تعداد غرفههای دانشگاهی بسیار کم است و افزایش کمی و کیفی کتابهای مورد نیاز دانشجویان در حوزه های مختلف درسی نیازمند بازنگری و نیازسنجی برای حضور موثرتر ناشران دانشگاهی در نمایشگاههای استانی کتاب است.
هشتمین نمایشگاه استانی کتاب کرمانشاه از شب گذشته 11 آذرماه و تا 15 این ماه در محل نمایشگاههای دایمی پارک شاهد کرمانشاه برای بازدید علاقهمندان دایر است.
دوشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۴
نظر شما