محمد حسنی، مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان معتقد است برگزاری جشنواره بینالمللی شعر فجر، مقوله شعر را که پیشتر تنها در زیر گروه جایزههایی مانند جایزه «کتاب سال» دیده میشد، از غربت درآورد.-
وی ادامه داد: تمرکز وزارت ارشاد بر فرهنگ عمومی که حوزههایی مانند شعر و داستان را شامل میشود، ضروری است.
مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان توضیح داد: اینکه برای موضوعاتی مانند شعر بهطور مجزا جشنواره برگزار شود، نزدیکتر کردن وزارت ارشاد به ماموریتهای ذاتی خودش است؛ چراکه وجود یک زیر گروه به نام شعر در جایزهای مانند جایزه «کتاب سال» و «کتاب فصل»، کفایت نمیکرد و برگزاری جشنواره شعر فجر از این جهت یک اقدام بسیار خوب است و شعر را از غربت درآورده است.
وی از شعر به عنوان زندگی ایرانیان یاد و تصریح کرد: شاید بتوان گفت شعر قدیمیترین هنر ما ایرانیان است و بهطور اساسی از کمسوادترین مردم گرفته تا چهرههای فرهیخته، هنگامیکه با یکدیگر صحبت میکنند، از زبان شعر بهره میگیرند و اتفاقا خیلی از این شعرها مشترکند.
حسنی افزود: پس اگر یک دستگاه متولی حوزه شعر داریم، به جا و لازم است که به صورت گسترده به مقوله شعر بپردازد و در جشنواره شعر فجر نیز، همه شاعران را با نگاهی اصولی و ارزشی و البته با سعه صدر مشارکت دهد.
وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری مطلوب هفتمین جشنواره بینالمللی شعر فجر پیشنهادهایی در این باره ارایه کرد و گفت: تنوع فعالیتهای جنبی در این جشنواره لازم است. در این راستا خوب است کارگاههایی با حضور خود شاعران حتی در استانهایی که به عنوان میزبان جشنوارههای منطقهای شعر فجر در نظر گرفته شدهاند، برگزار شود.
نظر شما