زکیه لطفی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، بیان کرد: با اجرای این طرح در تعامل اعضا با یکدیگر، همافزایی به وجود میآید و کتابها نقد و بررسی میشوند. این طرح همچنین کمک میکند افراد به مطالعه تشویق شوند و به آن عادت کنند. گاهی اعضا کتابی را به امانت میگیرند اما تعهدی برای خواندن آن ندارند. در این طرح هر فرد یک ماه فرصت دارد کتاب را با علاقه بخواند و در واقع، برای خواندن آن و ارایه نظراتش درباره کتاب در حلقه مطالعاتی متعهد میشود.
وی افزود: همچنین در این حلقه، اعضا کتابهایی را که خواندهاند، معرفی میکنند و چکیده آن را تحویل میدهند.
این مقام مسوول با اشاره به برگزاری دومين جلسه حلقه مطالعاتي با موضوع ادبيات و محوريت حافظشناسي در ماه بهمن، گفت: در اين جلسه زندگي شخصي حافظ، بيان ديدگاههاي او و نگاهي ويژه به فال حافظ و تفسير آن همراه با ارایه مطالبي از كتابهاي «زندگي پرماجراي حافظ و شاخه نبات» و «حافظ، حافظه ماست» توسط يكي از اعضای فعال و كتابخوان كتابخانه آغاز شد و در ادامه ساير اعضا نظرات و دانستههاي خود را در اين باره بيان كردند.
به گفته لطفی، در ادامه این جلسه براي ايجاد تنوع ساير اعضا نمونهاي از داستانها و رمانهاي مطالعهشده خود در طول يك ماه گذشته را معرفي و خلاصهاي از آنها را بيان كردند.
وی با بیان اینکه در حلقه مطالعاتی کتابخانه شماره یک شهرستان نقده در اسفندماه به کتابهای پزشکی پرداخته خواهد شد، افزود: در جلسه بعدی که 20 اسفند برگزار میشود، اعضا کتابهای پزشکی مفید و کاربردی را که در این ماه خواندهاند، معرفی و نقد و بررسی میکنند.
یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۱
نظر شما