یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۵
2 هزار و 428 اثر در بخش نشر الکترونیک  عرضه شده است

کارشناس فنی نشر الکترونیک بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: دو هزار و 428 اثر با موضوع های مختلف در 119 غرفه در بخش نشر الکترونیک بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه شده است.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از ستاد خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، امیر سامان پیرایش فر در این باره اظهار کرد: این آثار با موضوعات ادبی، مذهبی، دفاع مقدس، کودک و نوجوان، آموزشی، دانشگاه و بخش معرفی و ارایه فناوری های نوین در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است. 

وی بیان داشت: در بخش الکترونیک نمایشگاه کتاب تهران در حوزه فناوری های نوین 2 شرکت به معرفی و ارایه تبلت های قرآنی پرداخته اند و در چهار غرفه نیز قلم هوشمند قرآنی و آموزش زبان انگلیسی به عرضه گذاشته شده است.

چین و کره‌جنوبی پرمخاطب‌ترین بودند

سالن بازار جهانی کتاب و همچنین سالن های A و B لاتین، به واسطه قرار گرفتن در نزدیکی محوطه پارکینگ عمومی مصلای امام خمینی (ره) یکی از نقاط پر رفت و آمد طی چند روز برپایی نمایشگاه کتاب است. 

بازار جهانی کتاب که امسال به صورت سالنی مجزا از بخش بین الملل فعالیت دارد، متشکل از غرفه‌هایی است که به معرفی کتاب و محصولات فرهنگی با تاکید بر بحث صادرات می پردازند. انتشارات سمت، دفتر تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، روایت فتح و عناوین برخی از این غرفه ها را تشکیل می دهند.

به جز غرفه «غزنی؛ پایتخت فرهنگی جهان اسلام» از کشور افغانستان که در این بخش به فروش کتاب مشغول است، بقیه غرفه ها و ناشران به معرفی آثارشان می پردازند. 

دفتر «تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)» مقاله ها، کتاب ها، اشعار و نامه های امام خمینی(ره) را به 20 زبان زنده دنیا به مخاطبان معرفی می کند. انتشارات «سمت» نیز کتاب های خود را به زبان های روسی، فرانسه، انگلیسی و عربی ارایه می کند. 

بیش از 70 ناشر عربی از کشورهای عربی خاورمیانه و شمال آفریقا در دو سالن مجزا، جدید‌ترین آثار منتشر شده در جهان عرب را به مخاطبان نمایشگاه کتاب تهران عرضه می ‌کنند. علاوه بر حضور مستقیم این ناشران، نمایندگان و موسسه‌هایی نیز به ارایه آثار برخی ناشران عربی می پردازند که فرصت حضور در این نمایشگاه را نیافتند. 

تمرکز بیشتر کتاب های عرضه شده در این بخش، بر حوزه علوم انسانی است و البته حوزه‌های دیگری مانند فقه، سیاست، اسلام، اقتصاد، اجتماع، ادب و هنر و کتاب‌های کودکان و نوجوانان را نیز دربرمی‌گیرد. 

با وجود این که سالن فروش کتاب های عربی سال گذشته در مصلای اصلی و در محوطه باز آن قرار داشت، اما امسال نیز که به صورت مجزا برپا شده است، باز هم مخاطب خاص خودش را دارد و غرفه داران و ناشران در این سالن ها مانند دوره های پیشین به فروش کتاب ها و محصولات دینی و فرهنگی خود می پردازند. 

در این دوره مانند دوره های قبل برگزاری نمایشگاه کتاب، ناشران مصری، عراقی، لبنانی و سوری بیشترین تعداد ناشران شرکت کننده عربی را تشکیل می‌دهند. 

سالن فروش کتاب های لاتین که متشکل از دو سالن کنار هم است در مساحت تقریبی 7 هزار و 500 مترمربع، 160 هزار عنوان کتاب توسط ناشران کشورهای دنیا عرضه می کند. 

غرفه پکن از کشور چین یکی از غرفه های شلوغ طی چند روز برپایی نمایشگاه کتاب بوده که حضور دانشجویان و علاقه مندان به زبان چینی هر روز بیش از پیش مشاهده می شود. از دیگر غرفه های پر رفت و آمد در این بخش غرفه کره جنوبی و ونزوئلا است. 

بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا 21 اردیبهشت ماه در مصلای امام‌خمینی (ره) برپاست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط