چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۹
فرزان‌پور: «آریا بنیامین» مجهز به دستگاه‌های چاپ با کیفیت است

سلیم فرزان‌پور، مدیرعامل کارخانه آریا بنیامین در بازدید علی اسماعیلی، سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از این کارخانه گفت: با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین خطوط تولید از تولیدکنندگان فیلم‌های سه‌لایه پلی‌اتیلن در کشور به‌شمار می‌آییم و مجهزترین دستگاه‌های چاپ فلکسو چهاررنگ و هشت رنگ با قابلیت چاپ بر انواع فیلم‌ها را تولید می‌کنیم.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، علی اسماعیلی، سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارشنبه (8 خردادماه) از سه کارخانه صنایع بسته‌بندی آریا بنیامین، بسپار شفاف پوشش، فرارنگ آریا دیدن کرد. 

کارخانه آریا بنیامین با بیش از 50 سال سابقه تولید در صنعت فیلم‌های پلی اتیلن، تک‌لایه، چند لایه و عریض فعالیت‌های مختلفی را برای راهیابی به بازارهای منطقه و بین‌الملل و اندیشه جهانی شدن دنبال می‌کند.

سلیم فرزان‌پور، مدیرعامل کارخانه آریا بنیامین در سخنانی گفت: کارخانه آریا بنیامین با مساحت تقریبی دو هکتار در شهرک صنعتی شمس‌آباد با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین خطوط تولید فیلم‌های سه‌لایه پلی‌اتیلن از تولیدکنندگان این محصول در کشور است.

وی ادامه داد: ما علاوه بر این فیلم‌های پلی اتیلن سه‌لایه با مجتمع‌های پتروشیمی کشور مانند مواد غذایی و بهداشتی فعالیت می‌کنیم. این شرکت دارای مجهزترین دستگاه‌های چاپ فلکسو چهاررنگ و هشت رنگ با قابلیت چاپ بر انواع فیلم‌هاست. 

فرزان‌پور همچنین درباره ظرفیت تولید این کارخانه توضیح داد: انواع فیلم‌های تک و چند لایه سالانه حدود 35 هزار تن است که به لحاظ توانایی کمی و کیفی میلیون‌ها دلار صادرات به کشورهای دیگر در این حوزه انجام می‌شود. 

وی از فعالیت 80 پرسنل در این مجموعه خبر داد و گفت: تولید فیلم‌های تک‌لایه با حداکثر عرض 10متر برای بسته‌بندی‌های مختلف همراه فیلم‌های شرینک بسته‌بندی با ظرفیت 20هزار تن در سال از دیگر فعالیت‌های ما به شمار می‌آید.

بازدید از کارخانه بسپار شفاف پوشش یکی دیگر از برنامه‌های دیدار امروز بود، در این دیدار محمود عبادی، مدیر بازرگانی این مجموعه گفت: کارخانه ظرفیت 32 هزار و 500 تن تولید انواع محصولات چاپی در طول سال را داراست اما به دلیل عدم نقدینگی و کمبود سرمایه در گردش دچار مشکلات مالی شده است. این مجموعه برای ادامه فعالیت‌های خود نیازمند وام و تسهیلات بانکی است.

وی به نامه‌نگاری‌های متعدد برای حل مشکلات مجموعه خود اشاره کرد و افزود: تاکنون با وزارتخانه‌های مختلفی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت برای حل مشکل خود نامه‌نگاری کرده‌ایم ولی جوابی نگرفته‌ایم و اگرچه مقام معظم رهبری بر خلق حماسه اقتصادی تأکید دارند اما گاهی احساس می‌شود دست‌اندرکاران به این نکته توجه نمی‌کنند.

در این دیدار که با همراهی حسین ولایتی، مدیر شهرک صنعتی شمس‌آباد همراه بود وی با شنیدن سخنان عبادی از اعطای تسهیلات یک میلیارد تومانی برای صاحبان مشاغل فعال در شهرک خبر داد و از وی خواست تا درخواست خود را در یک نامه کتبی به دفتر شهرک صنعتی شمس‌آباد بفرستد.

سومین کارخانه‌ای که ظهر امروز توسط علی اسماعیلی و دست‌اندرکاران صنعت چاپ بازدید شد شرکت چاپ و بسته‌بندی فرا رنگ آریا بود در این دیدار امیرحسین رازقی، مدیرعامل این شرکت در سخنانی با اشاره به فعالیت این مجموعه از سال 1384 گفت: فعالیت‌های ما در دو بخش چاپ جعبه و بسته‌بندی و خدمات نشر و کتاب انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در این مجموعه ماشین‌آلات کامل چاپ، صحافی، لیتوگرافی و بسته‌بندی جدید و به روزند و تمام مراحل چاپ یک کتاب در این مجموعه انجام می‌شود.

رازقی با بیان این‌که چهار دستگاه چاپ در این مجموعه قرار دارد، افزود: سه دستگاه چهار و نیم ورقی (سایز بزرگ)، یک دستگاه دو ورقی و خط کامل صحافی از کشور آلمان در این کارخانه موجود است.

وی با بیان این‌که این کارخانه در سال‌های اخیر با مشکلات اقتصادی روبه‌رو شده است عنوان کرد: ما اکنون فقط با 50 درصد ظرفیت مجموعه فعالیت می‌کنیم و با گرانی مواد اولیه مانند کاغذ و مقوا بخش عمده‌ مشتریان خود را از دست داده‌ایم.

وی همچنین به تأثیر نوسانات نرخ ارز در فعالیت مجموعه خود اشاره کرد و گفت: با توجه به این‌که 90درصد تولیدات چاپی در کشور وارداتی است برای ورود مواد اولیه نیازمند مبلغ هنگفتی به عنوان سرمایه در گردش هستیم اما به دلیل این‌که در بخش خصوصی فعالیت می‌کنیم امکان دریافت تسهیلات را نداریم.

بازدید از مجتمع چاپ و انتشارات دانشگاه پیام نور یکی دیگر از برنامه‌های پیش‌بینی شده بازدید امروز است که دقایق دیگر انجام می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها