مجید امرایی، مدیر سرای روزنامهنگاران با اشاره به افتتاح دانشکده علمی-کاربردی روزنامهنگاری گفت: ارتقای سطح دانش و آگاهی جامعه روزنامهنگاران هدف اصلی دانشکده روزنامهنگاری است.-
وی درباره استادان این دانشکده و چگونگی جذب دانشجویان گفت: از استادان مجرب دانشگاههای تهران، دانشگاه عالی غیرانتفاعی سوره و دانشکده خبر دعوت به عمل آورده و در مقطع کاردانی و کارشناسی در دو رشته روابط عمومی و روزنامهنگاری از طریق کنکور سراسری بین 70 تا 80 دانشجو در مرحله اول (مقطع کاردانی) و بعد از یک سال در مرحله دوم (مقطع کارشناسی) دانشجو میپذیریم.
مدیر سرای روزنامهنگاران در ادامه افزود: بخشی از پذیرش دانشجو بدون کنکور، ویژه افراد برگزیده جشنوارههای مطبوعات معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که از این طریق میتوانیم از آنها قدردانی و حمایت کنیم.
وی همچنین در پاسخ به اینکه پرسش که سرفصل دروس برای دانشجویان روزنامهنگاری و روابط عمومی چگونه است؟ گفت: عنوان درسها و مطالب آموزشی ارایه شده عینا همان مطالب تدریس شده در سایر مراکز آموزشی است و تفاوتی ندارد.
امرایی درباره ضرورت تاسیس دانشکدههای بیشتری در حوزه روزنامهنگاری با توجه به الگوبرداری از برخی کشورها گفت: به طور مثال در مناطق 18 گانه شهر پاریس در هر منطقه یک دانشکده روزنامهنگاری وجود دارد، ما نیز میتوانیم به تعداد تمامی مناطق 22 گانه تهران و مراکز استانی دانشکده روزنامهنگاری داشته باشیم.
وی با اشاره به برگزاری بیش از 80 کارگاه آموزشی در 15 نمایندگی سرای روزنامهنگاران در مراکز استانها و اعطای گواهی دوره گفت: این سرا موسسهای مستقل و غیر انتفاعی است که با حمایت برخی مراکز فرهنگی و علمی در کشور مشغول فعالیت است.
مدیر سرای روزنامهنگاران در پایان اظهار کرد: افتتاح دانشکدههای روزنامهنگاری با تاثیر دوجانبه هم جامعه را به اهمیت اخبار تازه و جریان روزنامهنگاری و اطلاعرسانی روزآمد ترغیب میکند و هم میتواند سطح آگاهی علاقهمندان روزنامهنگاری و شاغلان این حوزه را بالا ببرد.
نظر شما