سه‌شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۰
غلبه خاطره و زندگینامه بر دیگر آثار گروه ادبیات مستند

گروه ادبیات مستند دومین جشنواره بین‌المللی کتاب سال مقاومت(جایزه ادبی شهید آوینی) پس از کارشناسی 48 عنوان کتاب، 18 اثر را انتخاب کرد و برای بررسی در قالب‌های خاطره، گزارش، زندگینامه، وصیت‌نامه و جُنگ به سه داور این گروه سپرد. کتاب های حوزه خاطره و زندگینامه از نظر تعداد بر دیگر کتاب‌های این گروه غلبه داشته‌اند._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره بین‌‌المللی کتاب سال مقاومت(جایزه ادبی شهید آوینی)، پس از اعلام فراخوان دومین دوره برگزاری کتاب سال مقاومت نزدیک به 890 اثر به دبیرخانه این کنگره ارسال شد که از این میان 48 عنوان کتاب در گروه ادبیات مستند قرار گرفت.

پس از بررسی ابتدایی هیات انتخاب کتاب، 18 عنوان اثر به مرحله دوم داوری راه یافت. اکنون این آثار از سوی داوران در حال مطالعه و بررسی‌های دقیق‌اند تا با امتیازدهی سه داور این گروه، نامزدهای نهایی کتاب سال مقاومت انتخاب و اثر منتخب معرفی شود.

آمار آثار دریافتی در دومین دوره کتاب سال مقاومت نشان‌دهنده برتری گروه ادبیات مستند نسبت به دوره نخست این جایزه است. بر این اساس، هجده اثر رسیده به مرحله دوم داوری‌ها، علاوه بر رشد کمی از نظر کیفی و غنی بخشیدن به محتوا رشد خوبی را شاهد بود.

در گروه ادبیات مستند کتاب‌های منتشر شده در قالب خاطره، گزارش، زندگینامه، وصیت نامه و جُنگ بررسی می‌شوند. در بررسی آثار راه یافته به مرحله دوم داوری مشخص شد که کتاب‌های منتشر شده با موضوع خاطرات و زندگینامه از نظر تعداد بر دیگر قالب‌های ادبی این گروه برتری دارد.

گروه ادبیات مستند آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره کتاب مقاومت را از سه جنبه «مرتبط بودن سوژه و موضوع کتاب با ادبیات مقاومت»، «توجه به استنادها» و «شیوه نگارش و پرداخت» بررسی می‌کند.

دومین جشنواره بین‌المللی کتاب سال مقاومت(جایزه ادبی شهید آوینی)، مهرماه سال جاری (1392) در تهران به کار خود پایان می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها