اشعری در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اظهار کرد: حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت فرصتی برای دیده شدن آثار مکتوب بازار نشر ایران و تبلیغ فرهنگی گسترده برای کشور است.
وی با بیان اینکه ناشران ایرانی با حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت با آخرین انتشارات بازار کتاب جهان آشنا میشوند، گفت: یکی از گروههای شرکتکننده در این رویداد بزرگ، کتابخانه ملی است و به دلیل اینکه رسالت این کتابخانه گردآوری همه آثار بزرگ مربوط به ایران و اسلام است این سازمان میتواند از ظرفیت رایزنی موثر با ناشران بزرگ جهان استفاده کند.
رییس پیشین سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با بیان اینکه این سازمان باید کارشناسان خود را وارد نمایشگاه کتاب فرانکفورت کند، اظهار کرد: این سازمان بر خلاف نخستين دوره حضور خود در نمایشگاه کتاب فرانکفورت نباید کارمند برای اداره و مدیریت غرفه بفرستد.
وی با بیان اینکه شاید یکی از نقاط ضعف نخستین دوره حضور کتابخانه ملی در نمایشگاه کتاب فرانکفورت حضور یک مدیر غرفه بود، اظهار کرد: به دلیل دریافت مجوز اعزام از کمیتهای در نهاد ریاست جمهوری برای انجام ماموریت در خارج از کشور، با محدودیت روبهرو بودیم.
اشعری با اشاره به این که دولت یازدهم باید تمهیدات جدیدی برای اعزام کارشناسان تخصصی به ویژه از سوی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در نظر بگیرد، گفت: اعزام کارشناسان گوناگون در حوزههای مختلف برای انتخاب کتابهای مناسب به صورت تخصصی و رایزنی در حوزههای ویژه خود میتواند یکی از راهکارهای حضور موفق کتابخانه ملی در نمایشگاه کتاب فرانکفورت باشد.
رییس پیشین سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با بیان اینکه این سازمان با توجه به داشتن انتشارات به عنوان یک ناشر هم در این نمایشگاه حضور پیدا میکند، عنوان کرد: این سازمان به عنوان یک ناشر تخصصی میتواند با تعامل خوب، معرفی و عرضه مناسب کتابهای خود در حوزههای گوناگون در این رویداد فرهنگی موفق باشد.
وی با بیان اینکه صرف حضور یک نفر در غرفه این سازمان و مدیریت آن از سوی وی نمیتوان حضور موفقی در این نمایشگاه داشت، عنوان کرد: اعزام کارشناسان تخصصی برای حضور در رویدادهای فرهنگی به ویژه نمایشگاههای بزرگ بینالمللی کتاب جهان بهتر است افزایش پیدا کند تا این حضور در بخش تخصصی تقویت شود.
سهشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳
نظر شما