دکتر علی کاشی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: آمفتامینها از خانواده اکستاسی محسوب میشوند که در شکلهای متنوعی مانند آدامس و شکلات در بازار عرضه شدهاند و میشوند. افراد جامعه و ورزشکاران کشورمان نسبت به مصرف مواد روانگرادن مانند مواد نیروزا اطلاعات محدود و نادرستی دارند. این در حالی است که تبلیغهای داروهای روانگردان در جامعه به شکل شیک و فانتزی انجام میشوند.
وی با بیان اینکه مواد روانگردان، توهمزا هستند و افراد با مصرف آنها زندگی خود و دیگران را به خطر میاندازند، ادامه داد: متاسفانه این باور غلط وجود دارد که آمفتامینها اعتیادآور نیستند، اما تنها مصرف یکبار آنها، گرایش ناخواسته به این مواد روانگردان را در افراد تا حدود یک سال به وجود میآورد.
این مولف کتابهای ورزشی با بیان اینکه مصرفکنندگان اکستاسی اغلب از عوارض جانبی این مواد روانگردان بیاطلاعاند، گفت: متاسفانه استفاده از این مواد از سوی افراد در گروههای سنی نوجوان تا سالمند در اقشار مختلف رواج یافته است و ضرورت دارد برای جلوگیری از شیوع آثار سوء این مواد روانگردان، سازمانهای گوناگونی مانند مدارس، رسانهها، بخشهای فرهنگی ورزشگاهها دست به دست هم بدهند و جامعه را مطلع کنند.
عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیتبدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه اکنون باشگاههای ورزشی ما عنوان فرهنگی ـ ورزشی دارند و ضرورت دارد که این باشگاهها برای اطلاعرسانی هرچه بهتر از اثرات سوء این مواد میان هواداران و مخاطبان خود کوشا باشند، اظهار کرد: با توجه به اینکه کتاب از خشخاش تا اکستاسی اثر علمی محسوب میشود، تلاش کردهایم تا زبان و ادبیات نگارش آن به گونهای باشد که محتوای آن برای عموم نیز قابل استفاده و درک باشد.
کتاب از خشخاش تا اکستاسی اثر مشترک دکتر علی کاشی و زهرا سرلک است که با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر روانه بازار کتاب خواهد شد. این کتاب در 129 صفحه و از سوی واحد نشر نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا به زودی منتشر خواهد شد.
جمعه ۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰
نظر شما